avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... ce e mai bine ca lautar :pfa,ii,if?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

ce e mai bine ca lautar :pfa,ii,if?

sunt lautar cant la nunti impreuna cu sotia ,si am vrea sa ne facem in regula. ce ma sfatuiti sa infiintez? pfa,ii,sau if? care e cea mai economica privind platile ?
Cel mai recent răspuns: muntenitadorinel , utilizator 20:33, 1 Martie 2011
PFA.
ca pfa imi trebuie contabil?
Nu.
Nu trebuie da ar fi indicat sa consultati unu, cel putin o data pe an, prin ianuarie, februarie sa va spuna ce declaratii trebuie completate (nu de alta da tara-i intr-o continua schimbare, legile si mai si) ...
ce este norma de venit? cum e mai bine? sa fiu platitor de tva sau nu? iar in lunile cand e post si nu am cantari ce fac? tot platesc?

Alte discuții în legătură

Pensia de intretinere, venituri reale nedeclarate Gabrielalui Gabrielalui Buna ziua.. Am 2 noi nascuti gemeni rezultați dintr-o relatie fara căsătorie .. Înainte cu 2 sapt sa nasc tatăl copiilor ma părăsit si nu il mai ... (vezi toată discuția)
Plata facuta in 2010, insa factura este in 2011 - cum inregistrez? aniela parvu aniela parvu Buna ziua, Am platit in avans in decembrie 2010, iar marfa mi-a venit in transe in februarie si aprilie. Eu am inregistrat cheltuiala in 2010, trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Detalii completare factura clauuudiu clauuudiu Buna ziua, Sunt PFA nou-infiintat si tocmai ce-am fost la ANAF pentru a-mi depunde declaratia 220. In acelasi timp, mi-au fost vizate 1 facturier si 1 ... (vezi toată discuția)