Buna ziua.. Am 2 noi nascuti gemeni rezultați dintr-o relatie fara căsătorie .. Înainte cu 2 sapt sa nasc tatăl copiilor ma părăsit si nu il mai interesează de copii ,dupa ce am nascut a venit doar sa facă testul paternal si atat ,ma jignit si el si familia lui in toate felurile chiar si in ziua cand trebuia sa nasc. El este lautar si nu isi declara veniturile la stat cu toate ca are venituri substantioase are formatie si canta la nunți , botezuri etc..el nu vrea să-mi de-a pensia alimentara conform veniturilor lui ci minimul pe economie adică 300 lei pe luna pt ambi copii .. As vrea să-l dau in judecata pt pensia alimentara , custodia copiilor si chiar si daune morale .. Va rog sa ma sfătuiți ce trebuie sa fac
Nu va mai luati si alte probleme pe cap, e greu in procese si nu prea aveti sanse sa castigati mai mult de atat. Incercati sa va intelegeti amiabil cu el, din punctul meu de vedere sansele sunt mici sa obtineti mai mult de 1/3 din salariul minim pe economie.
Anumite venituri pot fi dovedite si prin stilul de viata, prin casele si masinile detinute. Daca puteti dovedi ca primeste bani si nu achita impozitele sunt sigur ca va prefera sa va plateasca pensie mai mare in loc de amenzi sau confiscari de la ANAF. Ar trebuie doar sa puteti dovedi aceste venituri - filmari cu telefonul mobil in care se lauda cu cat a primit la cutare nunta sau botez, cu cat cere pe petrecere, la cate petreceri merge pe luna sau oricare alte surse nedeclarate de bani. Sunt bune chiar si filmarile de la nunti si botezuri unde se arata clar cine canta si cum ia bani. Toate trebuie puse bine si discutat cu cartile pe față - ce alege, pensie sau ANAF? Si apoi pus pe hartie si semnat de el ca se angajeaza sa plateasca respectiva pensie la care conveniti.
Pensie alimentara
uliu190
Buna ziua,
Am cautat alte topicuri asemanatoare dar nu am gasit ceva care raspunde exact intrebarii mele.
Sora mea este divortata de doi ani. Au ... (vezi toată discuția)