avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... cod caen 9001 ii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

cod caen 9001 ii

daca imi deschid o ii care sunt taxele daca nu sunt angajat nicaieri? la cod 9001 imi trebuie casa de marcat?
Cel mai recent răspuns: muntenitadorinel , utilizator 11:42, 12 Aprilie 2011
Nu aveti nevoie de casa de marcat.Taxele le aflati la ORC.
La ce fel de taxe va referiti?
ma refer la taxe lunare sau trimestriale nu stiu cum e . impozit ,sanatate,vechime...ce taxe sunt de plata .....nu stiu in lunile cand nu sunt incasari (nunti ,botezuri...)ce platesc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echipa foto-video fotografeveniment fotografeveniment De cateva luni fac fotografie de eveniment (nunta, botez, majorat) si sunt insotit de un coleg cameraman. Ne gandim sa intram in legalitate , insa deocamdata ... (vezi toată discuția)
Se poate incheia contract de colaborare intre ii si alte persoane, fara calificare? marianu20 marianu20 Vreau sa imi deschid o Interprindere Individuala pentru o formatie muzicala (pentru nunti, cumetrii, petreceri private, etc), si sa fac contracte de colaborare ... (vezi toată discuția)
-infiintare ii- oiect de activitate organizare evenimente- stefana88 stefana88 buna seara! Am 22 de ani si sunt inca studenta. As vrea sa infiintez o II, insa din cate am citit am nevoie de o anumita calificare. Obiectul meu de lucru ar ... (vezi toată discuția)