avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Activitate euc

Activitate euc

Răspuns la discuția Succesiune
Mulrumesc pentru raspunsurile oferite.
Din ce inteleg, in instanta, este posibil sa se hotarasca valabilitatea acelui inscris. OK, insa autorizatiile de constructie nu puteau fi obtinute in baza acelui document.
Mentionez ca bunica mea a decedat in urma cu 1 an.
Răspuns la discuția Succesiune
Multumesc pentru solutie. Voi tine cont de acest sfat.
Răspuns la discuția Succesiune
Bunicul meu a decedat in urma cu 24 ani, impreuna cu bunica au avut 3 copii. Terenul a apartinut bunicului nostru. Eu si fratele meu suntem mostenitorii unuia dintre cei 3copii. Tatal nostru a murit si el in urma cu 14 ani, iar eu nu am cunostinta de efectuarea vreuneia dintre succesiuni ( dupa tata sau bunic). Totusi dupa bunic e posibil sa fi existat o succesiune deoarece mama spune ca tatal meu ar fi renuntat la drepturile sale in favoarea bunicii mele. Nu cred ca totusi aceasta renuntare sa o fi facut-o la notariat. Nu cunosc prea multe detalii deoarece in familie nu s-a discutat niciodata acest subiect. Nu stiu care-i procedura ce va fi aplicata si ce ar trebui eu si fratele meu sa facem pentru ca nu vrem sa-i cedam matusii noastre, partea care ne revine. Oricat ar fi ea. Multumesc pentru implicarea dvs in aceasta problema si contez in continuare pe sprijinul celor ce au cunostinta de procedurile privind aceasta situatie.
Multumesc!
Discuție Succesiune
Bunica mea a vandut un teren fara acte legalizate la notar, ci doar cu act de mana si martori. Cel care a "cumparat", a construit pe acel teren, iar acum in urma decesul bunicii mele, matusa doreste sa realizeze legalizarea vanzarii terenului. Trebuie deschisa succesiunea si ca urmare mi-a cerut sa renunt la toate drepturile ce-mi revin ca mostenitor. Eu nu voi ceda drepturile mele fara a fi despagubita. Ideea este ca as vrea sa-l dau in judecata si pe cel care a construit pe acel teren si vreau despagubiri si de la acesta. Am sanse sa castig un astfel de proces?
Multumesc anticipat celor care-mi vor oferi un raspuns.