avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Activitate serban221

Activitate serban221

Răspuns la discuția dosar la procuror de 18 luni...
Multumesc pentru raspunsuri. Voi incerca aceasta varianta. Revin imediat ce voi avea un raspuns de la "cei de sus".
Multumesc pentru raspuns. Spre sa reusesc sa ma primeasca in audienta.
Solutionarea doasarului pentru mine inseamna ca domnul procuror ia hotararea finala. Cu partea vatamana am rezolvat. Si-a retras plangerea. Eu as vrea sa pot face ceva, cum am mai spus, in termeni legali, astfel incat, dosar sa nu mai stea in sertarul biroului domnului procuror si sa ia o decizie ce face cu mine. Si nu stiu cum sa procedez. Sa fac vreo cerere, sa merg direct la el...? Nu cred ca in anul 2011 nu a avut timp o zi sa citeasca ce este in acel dosar si sa ia o decizie. Este rea vointa. Ma duce cu gandul la domnul procuror militar care a tinut dosarul revolutiei in birou aproape 17 ani fara sa se uite la el o secunda. Bine, el avea alta motivatie, procurorul "meu" este $^%"$*(&£^$......
Buna seara,

Intrebarea mea este cum sa procedez in termeni legali sa imi solutioneze si mie dosarul acest procuror? Acum un an jumatate am lovit pe trecerea de pietoni un domn cu motocicleta. Eu nesimtind nimic adica nici nu s-a clintit motorul, nu am oprit pentru ca nu mi-am imaginat ca am lovit pe cineva. Cand de fapt, l-am atins/ impins pe acest domn, el in cadere si-a fracturat un os de la picior. Intre timp el si-a retras plangerea. Eu sunt acum pus printre altele si cu fuga de la locul accidentului si nu imi da dovada de circulatie in urma unei cereri, din aceasta cauza pe timpul solutionarii dosarului. Nu eram baut. Vreau doar sa gaseasca o solutie domnul procuror dar nu stiu cum sa fac. Orice decizie o respect si nu comentez, dar nu mai termina odata... Cum sa procedez? Dureaza prea mult si nu imi dau seama de ce...
Va multumesc anticipat pentru un eventual raspuns.
Răspuns la discuția Accident auto
Mai are cineva alta experienta asemanatoare sau vreun sfat? Multumesc.
Discuție Accident auto
Buna ziua!

Sper sa fiu suficent de explicit in legatura cu problema pe care o am. Am lovit un domn pe trecerea de pietoni, care traversa regulamentar. Eu conduceam o motocicleta si nu am oprit. Nu am oprit pentru ca nu mi-am dat seama ca l-am lovit- motocicleta nici macar nu s-a clatinat sau cel putin eu nu mi-am dat seama. Am mers mai departe in locul unde aveam o intalnire si am oprit. Locatia era 2 strazi mai departe de locul cu pricina. Victima a avut peste 60 de zile de spitalizare, dar era mai mult de cateva zile nu a stat in spital pentru ca venea doar la control dupa aceasta scurta perioada. Dar asa a primit de la medicina legala. Cert este ca mie mi-au luat permisul si motocicleta atunci pe loc sa ii faca o expertiza si nu au avut ce ii face pentru ca nu a avut nici o defectiune. Intre timp eu m-am impacat cu victima si ea si-a retras plangerea. Ei bine in urma celor intamplate eu acum am un dosar pe biroul unui procuror care astept sa imi dea solutia. Asa mi s-a spus azi cand m-am intalnit cu politistul care mi-a mai spus ca procurorul imi poate aplica o amenda administrativa sau ma poate trimte in instanta. As accepta intr-un final orice varianta. Ce ma macina este ca domnul procuror se misca cu viteza melcului si mi-au spus ca in cel putin 1-2 luni imi va spune solutia lui. Eu am nevoie de permis foarte tare. Deja am stat aproape un an fara si mi-a fost foarte greu. Cum sa fac sa il primesc macar, iar domnul procuror sa isi urmeze pasii care trebuiesc, sau ce e de facut?

Va multumesc mult!