Sper sa fiu suficent de explicit in legatura cu problema pe care o am. Am lovit un domn pe trecerea de pietoni, care traversa regulamentar. Eu conduceam o motocicleta si nu am oprit. Nu am oprit pentru ca nu mi-am dat seama ca l-am lovit- motocicleta nici macar nu s-a clatinat sau cel putin eu nu mi-am dat seama. Am mers mai departe in locul unde aveam o intalnire si am oprit. Locatia era 2 strazi mai departe de locul cu pricina. Victima a avut peste 60 de zile de spitalizare, dar era mai mult de cateva zile nu a stat in spital pentru ca venea doar la control dupa aceasta scurta perioada. Dar asa a primit de la medicina legala. Cert este ca mie mi-au luat permisul si motocicleta atunci pe loc sa ii faca o expertiza si nu au avut ce ii face pentru ca nu a avut nici o defectiune. Intre timp eu m-am impacat cu victima si ea si-a retras plangerea. Ei bine in urma celor intamplate eu acum am un dosar pe biroul unui procuror care astept sa imi dea solutia. Asa mi s-a spus azi cand m-am intalnit cu politistul care mi-a mai spus ca procurorul imi poate aplica o amenda administrativa sau ma poate trimte in instanta. As accepta intr-un final orice varianta. Ce ma macina este ca domnul procuror se misca cu viteza melcului si mi-au spus ca in cel putin 1-2 luni imi va spune solutia lui. Eu am nevoie de permis foarte tare. Deja am stat aproape un an fara si mi-a fost foarte greu. Cum sa fac sa il primesc macar, iar domnul procuror sa isi urmeze pasii care trebuiesc, sau ce e de facut?
La dumneata e clar vorba de infractiune, chiar si daca te opreai, sincer nu cred ca nu ai simtit nimic ( eu am lovit o persoana tot pe trecere de pietoni, masina nu a avut nimic, eu nu am auxit decat un fasait scurt, dar sigur am vazut situatia critica in care m-am aflat si m-am uitat in oglinda sa vad ce s-a intamplat). Persoana sigur era intinsa pe jos. Oricum la mine tara senia a durat 4 ani. Carnetul se anuleaza si dupa pronuntarea instantei ( la mine a fost indulgenta - mi-am recunoscut vina, am colaborat cu politia pe parcursul cercetarilor, am ajutat victima cu bani si am platit cheltuielile de spitalizare - si am primit amenda penala.) trebuie sa treaca o perioada de reabilitare dupa executarea sentintei. Dupa acest termen puteti depune dosarul pentru examen auto. Nu mai e necesara scolarizarea.
Multa bafta.