In unele seri tot auzeam cum cineva umbla la teava de gaze.Mentionez ca locuiesc la ultimul etaj intr-un bloc de 8 etaje. Pina cind intr-o seara avind ceva pe foc am observat ca in momentul in care se auzea cum umbla in acelasi timp se opreau si gazele .L-am chemat pe administrator a observat si acesta cele confirmate de mine mai sus dupa care s-a dus din apartament in apartament sa verifice .Cind m-am intilnit cu adm.acesta nu a vrut sa-mi spuna apartamentul unde se lucra la teava de gaze asigurinduma ca este bine si acel vecin a terminat de lucrat la teava de gaze .
Acum eu va intreb pe dv. este normal ca cineva din bloc sa umble la teva de gaze ? Daca maine ma trezesc ca sar in aer cine e de vina ?
pentru o persoana care este sudor de meserie si normal ar beneficia de grupa adoua dar desi la utimele locuri de munca nu a fost incadrat astfel cei de facut?
ma refer la recuperarea acestei grupe deroarece meseria de sudor este o meserie toxica ,grea ...etc
si in cazul meu mai este de facut ceva deoarece eu nu pot spune ca a fost vina firmei deoatrece:inperioada 2005-2006 am lucrat la o firma de aici am intrat in concediul de crestere copil -2 ani (2006-2008) dupa care am intrat in somaj deoarece firma la care am lucrat s-a desfiintat si eu am fost cea care cu decizia de intrare in somaj am umblat pe la camera de munca respectiv la i.t.m. pentru a-mi desface contractul de munca cu articolul 65/1iar acolo nu imi gaseau cartea de munca deoarece era la scanat numai ca acum la ultimul loc de munca s-a depistat ca nu estye scanata . se mai poate face ceva ?
la ultimul loc de munca care avea sediul in constanta ,in momentul in care am dat cartea de munca la firma pentru a o duce la i.t.m. constanta pentum a-mi trece lunile lucrate la acea firma carte mea de munca a fost refuzata pe motiv ca nu a fost scanata .