avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Activitate mira_p

Activitate mira_p

Am si eu cateva intrebari.
Desi nu sunt presedinte de scara, ma ocup cu plata facturii curentului consumat pe scara. De ce?, pentru ca sunt interesata sa avem curent pe scara, locuiesc la et. VII si o am pe mama mea, care e f bolnava si nu as putea sa o transport la spital fara lift. Trebuie sa spun ca e o scara cu 8 etaje, deci avem lift. La parter si etajul 1 nu avem apartamente deoarece sunt magazine. I se spune etajul I, dar de fapt incepe de la II. Vreau sa imi raspundeti si eventual sa imi atasati si parti din lege(cu nr. cu tot) care sustin raspunsul, pantru a-l afisa la avizier, sa nu mai fie probleme.
Intrebarile cam astea ar fi:
1. Copii de la ce varsta trebuie sa fie inclusi in nr. de membrii ai unei familii, pentru impartirea costului unei facturi de curent, (ma refer la curentul pe scara)?
2. In conditiile in care nu avem parter si apartamentele incep de la et. II, desi se spune etajul I, toata lumea trebuie sa suporte costul curentului pe scara?
3. Daca exista persoana handicapate, care au loc de munca si care nu au inca, ei platesc intretinerea?
Va multumesc! Mira.
M-am angajat in invatamant in anul 1998. In anul2002 am fost in somaj pe perioada vacantei de vara, respectiv 15 iunie-1 sept. 2002, nu din vina mea, asa s-a hotarat atunci sa fim scosi din inv pe perioada vacantei, nu eram titular. Anul acesta am sustinut si gradul I in invatamant si mi s-a spus ca nu pot fi incadrata conform acestuia pentru ca nu am vechime neintrerupta in invatamant. Deci nu intru nici in transa de 10-14 ani. Va rog sa imi spuneti si mie de ce nu pot beneficia de marirea salariului conform cu gradul I. L-am sustinut de pomana?:(
Exista un numar de ani de la pronuntarea divortului, dupa care nu se mai poate cere partajul? In acest caz sotia care ramane in casa impreuna cu copii, nu mai e nevoita sa imparta casa cu fostul sot?:-/