avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Activitate Marrius19

Activitate Marrius19

bai greavu ...cum tu inca nu ai permisul??? , eu chiar a doua zi dupa ce mi s-a dat NUP am avut permisul!!!=D>
Bineinteles ca poti...pentru scuter cu motor sub 50 cc nu iti trebuie permis, doar un anumit atestat ce se elibereaza de autoritatea locala in urma unui examen, dar costa si ala vreo 3 milioane daca tin retin bine, bafta !
Cineva de sus de acolo a avut grija de mine....am scapat!!! mi s-a dat NUP, Doamne iti multumesc ca am scapat, ca asa ceva nu mai fac in 3 vieti...!!!! au fost cele mai negre luni din viata mea, nu puteam inchide un ochi noaptea, ma gandeam mereu la ce prostie am facut, insa totusi se pare ca unii oameni chiar inteleg ca exista o a doua sansa si le multumesc tuturor celor implicati cu aceasta ocazie, incepand de la voi dragi colegi de aici de pe forum care mi-ati impartasit din experienta voastra pana la procurorul care s-a ocupat de dosarul meu! va multumesc inca odata si sa auzim numai de bine ! Doamne Ajuta!:)
jeanking....exact in aceeasi situatie sunt si eu ...nu stiu ce sa fac...imi tot zic ca inca nu a fost repartizat dosarul unui procuror, pe cand cei de la politie mi-au zis deja si numele procurorului care se ocupa de cazul meu!!! asa ceva numai in jungla gasesti..ca la noi la nimeni frate, da-i incolo k numai de mincinosi ma izbesc.aia imi zic sa astept astia, de la politie imi zic sa fac cerere de urgentare,am mers am facut cerere si exact acelasi raspuns il primesc" inca nu a fost repartizat dosarul la un procuror" pe cine sa cred...???innebunesc cu justitia romana!!! VA MULTUMESC
pai aici ai avut un ghinion incredibil...se poate ca la tine chiar de la politie sa fi mers dosarul cu "inceperea urmaririi penale" si procurorul doar sa confirme, nu fi 100% convins ca doar procurorul a fost "omul negru"....
Msm "sory29" pentru raspuns....ma astept la ce e mai rau, tu ai mai avut antecedente ceva sau accidente? pentru ca mira faptul ca ai fost trimis in instanta cu o valoare asa mica, spre deosebire de altii care au scapat cu o valoare mult mai mare!:O
bine, multumesc pentru sinceritate! ma astept la ce e mai rau!
Buna..am revenit, am o mare nelamurire, deci dosarul meu a fost trimis de la politie la Parchet....astept de vreo trei saptamani (asta ca sa nu mai punem si cele 5 luni pe care le-am asteptat sa plece de la politie), am mers si am vorbit cu procuroarea care se ocupa de dosarul meu si mi-a zis sa merg la "grafier" sa depun o cerere de urgentare...am mers am depus cerere, insa de vrei 3 saptamani nu am primit nimic, m-am saturat sa astept am jumatate de an de cand doar astept fara sa stiu nimic, nu mai pot, asadar am 2 intrebari:
1. Mai dureaza mult pana imi vine un raspuns acasa?
2.Ce mai pot face in ceea ce ma priveste sa pun putina presiune pe ei...trebuie sa mai fac o cerere de urgentare? va rog sa imi raspundeti cei care ati mai fost in aceasta situatie. Multumesc Mult;)
aham..deci inseamna ca sunt terminat, poltia romana...nu zic ca sunt ei de vina...dar macar sa nu ne mai faca sperante desarte...oricum de 6 zile nu pot inchide un ochi..astept joi sa ma prezint la procuroare,dar dupa cum se pare degeaba ma duc,chiar nu inteleg, sunt student, lucram ca sofer, nu beau deobicei si cum dintr-o prostie viata se transforma intr-un cosmar:(....exact cum zicea un coleg "fira-i mama ei de bautura" ca nu mai beau in viata mea la volan..daca o sa mai conduc vreodata#-o pentru toti colegii care au acest "off"...Multa Bafta!
mersi mult "sisq" intre timp m-au sunat astia de la politie...si mi-au zis sa ma prezint la ei...astazi la ora doua ma duc acum sa vad ce imi zic...intre timp am vorbit cu domnul politai care mi-a luat permisu si care s-a ocupat de dosarul meu in prima faza...l-am intrebat pe el ce sanse sunt...mi-a zis k in astfel de cazuri am 80 %sanse sa scap..mie nu prea imi vine sa cred...oare sa fie adevarat ce a zis el? mi-a zis deasemenea ca conteaza foarte mult ca alcoolemia era in scadere si ca sunt student...! na nu stiu de aceste aspecte...sa fie oare adevarat?:D aaa si inca ceva..sa ma vad scapat din beleaua asta , nu m-as mai urca la volan beat nici cu un pistol la tampla#-o