avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Activitate ricky24

Activitate ricky24

deci mai pe intelesul tuturor,nu societatea mea trebuie sa achite TVA-ul i beneficiarul servicilor prestate daca am inteles corect.factura cum se scrie cu sau fara tva?
sunt in aceiasi situatie...dar nimeni nu stie cum sa o scoata la capat sa nu fie nici o frauda!#-o
intrebarea mea ari fi urmatoarea :dak cu o societate in rominia pot sa lucrez in strainatate,in ce conditi,unde voi plati taxe in rominia sau in tara in care activez?multumesc anticipat!
Răspuns la discuția sal toata lumea!
mutumesc mult de sfat.dar mai exact punctul la care ma refeream e ari fi ce parere aveti dumnevoastra din experienta acumulata de aceasta idee de afaceri?eu locuesc in belgia si am vazuto oportunitate in asta si asi vrea sa cer parerea unor oaneni ca cei din acest forum de aceia am si apelat(adik avocati contabili etc).mai sunt si alte dar e vorba de mai multi bani ceia ce nu dispun momentan.
problema mea nu ari fi chiar o prblema .asi dori doar niste pareri sa le zic asa de la utilizatori mai iluminati sa le zic asa.ce parere aveti despre un export de diferite materiale de constructi din rom in belgia?si cam ce pasi ari fi de urmat p a incepe o astfel de afacere?vasi fi f recunoscator dak ati aborda subiectul propusde mine!