avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sal toata lumea!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sal toata lumea!

problema mea nu ari fi chiar o prblema .asi dori doar niste pareri sa le zic asa de la utilizatori mai iluminati sa le zic asa.ce parere aveti despre un export de diferite materiale de constructi din rom in belgia?si cam ce pasi ari fi de urmat p a incepe o astfel de afacere?vasi fi f recunoscator dak ati aborda subiectul propusde mine!
Cel mai recent răspuns: ricky24 , utilizator 17:47, 11 Februarie 2011
Primul pas - infiintare firma de import-export cu obiectul principal de activitate - export mat. constructii
Infiintati mai intai o firma avand ca obiect de activitate si vanzarea materialelor de constructie en gros .Obtineti avizele de functionare , incheiati contracte cu clientii si cu o firma de transport international si treeaba-i gata .Avizele si autorizatiile le obtineti dupa infiintarea firmei.Succes!
mutumesc mult de sfat.dar mai exact punctul la care ma refeream e ari fi ce parere aveti dumnevoastra din experienta acumulata de aceasta idee de afaceri?eu locuesc in belgia si am vazuto oportunitate in asta si asi vrea sa cer parerea unor oaneni ca cei din acest forum de aceia am si apelat(adik avocati contabili etc).mai sunt si alte dar e vorba de mai multi bani ceia ce nu dispun momentan.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare pe firma romaneasca cu o persoana cu statut de independent strain in strainatate nicolasnyck nicolasnyck Buna ziua, As vrea sa stiu daca este posibila colaborarea cu un independent belgian pe o firma din Romania. Eu detin o firma in Franta de import export care ... (vezi toată discuția)
Conditii obligatorii pt a fi importator s_chance s_chance Buna ziua, doresc sa imi deschid o mica afacere cu produse aduse din Republica Moldova si m-am gandit sa vb cu un importator de la noi, sa iau marfa de la el, ... (vezi toată discuția)
Program pt. stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre tineri ligrivatin ligrivatin Buna ziua si La multi ani buni! pentru comunitatea Avocatnet.ro. In urma cu cateva luni am infiintat un SRL-D in vederea participarii la Programul pentru ... (vezi toată discuția)