avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale in ce conditi pot sa lucrez cu firma din romania in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

in ce conditi pot sa lucrez cu firma din romania in strainatate?

intrebarea mea ari fi urmatoarea :dak cu o societate in rominia pot sa lucrez in strainatate,in ce conditi,unde voi plati taxe in rominia sau in tara in care activez?multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Legat de firme sc in romania care isi desfasoara activitatea in strainatate (germania) cristianbak cristianbak am sc in tara dar activez in germania sant neplatitor de tva trebuie sa platesc ceva si ni germania sau este suficient dak platesc taxele si impozitele in tara ... (vezi toată discuția)
Firma recrutare offshore mircea_arj mircea_arj Buna ziua, as avea si eu o problema:detin o agentie de recrutare pentru plasare forta de munca in strainatate si doresc sa-mi mut afacerea in alta ... (vezi toată discuția)
Acte pentru obtinerea pasaportului rominesc.urgent! fragolina fragolina Sunt Moldoveanca , casatorita la 20 mai 2007 cu cetatean romin , ma aflu la moment in Italia , deja de aproape 2 ani si dupa casatorie cu cetatean romin n.am ... (vezi toată discuția)