avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale legat de firme sc in romania care isi desfasoara ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

legat de firme sc in romania care isi desfasoara activitatea in strainatate (germania)

am sc in tara dar activez in germania sant neplatitor de tva trebuie sa platesc ceva si ni germania sau este suficient dak platesc taxele si impozitele in tara sau trebuie anuntat in tara unde activezi.daca poate cineva sa ma ajute cu un raspuns va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 21:19, 20 Februarie 2013
sunt necesare mai multe detalii privind activitatea din strainatate . in ce consta activitatea ? in functie de aceste informatii va pot da un raspuns corect .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa neplatitor tva - activitati intracomunitare jazzman jazzman buna ziua tuturor, am si eu diverse probleme inca nelamurite legate de activitati intracomunitare si as vrea sa le dau de capat. in primul rand imi cer ... (vezi toată discuția)
Pfa neplatitor de tva monica007 monica007 Buna ziua! Sunt PFA nou infiintat, neplatitor de TVA. Activitatea va consta in prestare de servicii in Austria. Din cate am citit ar trebui sa ma inregistrez ... (vezi toată discuția)
Contabilitate intreprindere individula carmen_cami carmen_cami Nu am lucrat niciodata pentru o intreprindere individuala iar de la ANAF am plecat total nelamurita,va rog sa ma ajutati. Intreprinderea individula in ... (vezi toată discuția)