platesc pensie alimentara ficei mele care are varsta de 21 ani ,dar nu mai continua studiile deoarece nu a luat examenul la B.A.C. in vara anului 2010.deci nu a prezentat nici o adeverinta prin care sa rezulte continuarea studiilor.eu am depus o cerere la biroul financiar al intreprinderii unde muncesc pentru sistarea pensiei deoarece nu au nici o adeverinta prin care sa rezulte ca fica mea continua studiile dar nu am primit nici un raspuns si-mi opreste in continuare.pe hotararea judecatoreasca mentioneaza sa-mi opreasca 25 la suta din venit pana la terminarea studiilor dar nu mai tarziu de implinirea varstei de 26 de ani..consider ca-mi opreste abuziv pensie intreprinderea unde lucrez daca nu au o adeverinta prin care sa rezulte ca fica mea continua studiile.mentionez ca nu dispun financiar pentru angajarea unui avocat.va multumesc anticipat.
platesc pensie de intretinere la un copil major fara sa continuie studiile,am facut cerere de stoparea platii la intreprinderea unde sunt angajat si nu am primit nici un raspuns ,oprindu-mi in continuare.ce pot face .va multumesc anticipat