platesc pensie alimentara ficei mele care are varsta de 21 ani ,dar nu mai continua studiile deoarece nu a luat examenul la B.A.C. in vara anului 2010.deci nu a prezentat nici o adeverinta prin care sa rezulte continuarea studiilor.eu am depus o cerere la biroul financiar al intreprinderii unde muncesc pentru sistarea pensiei deoarece nu au nici o adeverinta prin care sa rezulte ca fica mea continua studiile dar nu am primit nici un raspuns si-mi opreste in continuare.pe hotararea judecatoreasca mentioneaza sa-mi opreasca 25 la suta din venit pana la terminarea studiilor dar nu mai tarziu de implinirea varstei de 26 de ani..consider ca-mi opreste abuziv pensie intreprinderea unde lucrez daca nu au o adeverinta prin care sa rezulte ca fica mea continua studiile.mentionez ca nu dispun financiar pentru angajarea unui avocat.va multumesc anticipat.
Pensie alimentara
marrybr39
Buna seara. Am si eu o intrebare va rog frumos. Sotul meu plateste pensie alimentara unui copil dintr o casatorie anterioara. Acum are 21 ani si termina ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara
marrybr39
Buna ziua, am nevoie de o indrumare.
Sotul meu are un copil dintr-o casatorie anterioara, la 18 ani a fost dat in judecata pentru prelungirea pensiei, copilul ... (vezi toată discuția)