avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Buna seara. Am si eu o intrebare va rog frumos. Sotul meu plateste pensie alimentara unui copil dintr o casatorie anterioara. Acum are 21 ani si termina liceul. Va rog sa mi spuneti daca in hotarare scrie ca va plati pana la incetarea studiilor este de ajuns sa aduca doar o adeverinta de la liceu sa u trebuie o alta hotarare judecatoreasca sa se sisteze pensia?
Cel mai recent răspuns: marrybr39 , utilizator 11:07, 12 Iulie 2012
Dupa terminarea liceului poate sista pensia .... insa daca copilul va urma o facultate pensia se va datora pana la finalizarea facultatii, insa cel mult pana la implinirea varstei de 26 de ani.
buna ziua si multumesc de raspuns. intrebarea mea era daca e nevoie de hotarare judecatoreasca sau e valabila cea pe care o avem si in care e mentionat ca se va plati pana la terminarea liceului sau daca va continua studiile nu mai tarziu de 26 ani
buna ziua va rog un raspuns. copilul sotului meu a implinit 21 ani a terminat cl a 13 dar nu a trecut examenul de bacalaureat dar s a inscris anul acesta la post liceal. mai este obligat sotul meu la plata pensiei de intretinere si pt acesti 2 ani? va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara marrybr39 marrybr39 Buna ziua, am nevoie de o indrumare. Sotul meu are un copil dintr-o casatorie anterioara, la 18 ani a fost dat in judecata pentru prelungirea pensiei, copilul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dhik dhik buna ziua, as vrea si eu sa ma lamuresc in privinta pensiei alimentare, dar sa va spun despre ce este vorba. Fata sotului meu are 19 ani, a terminat liceul ... (vezi toată discuția)
Pensie copil major jully3tt3 jully3tt3 Buna ziua! Platesc pensie alimentara pentru un copil care implineste luna aceasta 18 ani si este in clasa a-xl-a la liceu si intrebarea mea este daca trebuie ... (vezi toată discuția)