am spicuit ceva din taxe si impozite locale ,conform codului fiscal dar nici in contraventii nici in infractiuni nu scrie nimic de penaliati asupra impozitului pe auto.stie cineva unde pot gasi informatii referitoare la calculul penalitatilor asupra impozitului neplatit ptr auto?
am patit si eu acelasi lucru dar intre mine si firma de telefonie nu exista un contract ci doar o anexa la contract si m au sunat de la firma de recuperari si le am cerut contractul dar nici un raspuns,a ramas ca in tren.mai aveti contractul facut intre sora dumneavoastra si firma respectiva?s ar putea sa nu fie un contract ci numai o anexa la un contract si dac firma de recuperari nu are contractul in original semant de sora dumneavoastra nu prea are c sa va faca.
am o masina 1896 cc.nu am platit impozit din 2008 pana in prezent adica de vreo 4 ani.vreau sa stiu in baza carei legi sau a carui contract intre mine si stat se aplica penalitati .cum se calculeaza penalitatile la un impozit neplatit din 2008.si dac nu platesc ce se intampla? exista vreun site online in care pot sa vad ,sau sa calculez cat ar trebui sa platesc in momentul de fata?