avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... abonament telefon mobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

abonament telefon mobil

doresc sa va intreb si eu ceva... acum 8 ani sora mea a facut un abonament la orange pe un an pe numele ei si nu a mai platit ultima factura in valoare de 800 ron fiind plecata in alta tara ...la adresa unde a locuit ea in fiecare an vine cate o scrisoare de la o firma de recuperari cum ca are de plata 2400 ron..vreu sa va intreb daca de atunci si pana acum nu au chemat-o in instanta acum dupa 8 ani o mai pot chema?
Ultima modificare: Duminică, 13 Februarie 2011
gianys75, utilizator
Cel mai recent răspuns: gianys75 , utilizator 13:26, 13 Februarie 2011
Acum 8 ani sora dv a facut contractul, insa cand trebuia sa plateasca ultima factura?
tot atunci in 2003 a facut contract pe un an
am patit si eu acelasi lucru dar intre mine si firma de telefonie nu exista un contract ci doar o anexa la contract si m au sunat de la firma de recuperari si le am cerut contractul dar nici un raspuns,a ramas ca in tren.mai aveti contractul facut intre sora dumneavoastra si firma respectiva?s ar putea sa nu fie un contract ci numai o anexa la un contract si dac firma de recuperari nu are contractul in original semant de sora dumneavoastra nu prea are c sa va faca.
Faptul ca sora dvs. nu a achitat ultima factura in valoare de 800 de lei si de atunci a primit notificari de la o firma de recuperare in perioada scursa si pana acum se cheama ca s-au indeplinit acte de procedura in materia recuperararii creantelor in valoare de 2400 lei ceea ce inseamna ca plata acesteia nu s-a prescris si, pe cale de consecinta, aceasta trebuie achitata cat mai curand posibil.
pai au fost simple scrisori si nu ceva recomandat ptr care trebuia semnat de primire...de unde stiau ei ca sora mea care acum este casatorita mai sta la aceea adresa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita orange valimar valimar Buna ziua !! Acum doi ani m-am portat de Orage la Telekom ,motivul fiind lipsa semnanului ! Dupa achitarea si ultimei facturi catre Orange in valuare de 300 ... (vezi toată discuția)
Creanta telefonie mobila gianys75 gianys75 doresc sa va intreb si eu ceva... acum 8 ani sora mea a facut un abonament la [editat] pe un an pe numele ei si nu a mai platit ultima factura in valoare de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o firma de recuperare ContSters79003 ContSters79003 Am detinut o firma pana in anul 2007, cand s-a radiat de la registrul comertului prin hotarare judecatoresca.Pe aceasta societate, exista o factura neincasata, ... (vezi toată discuția)