Buna ziua !!
Acum doi ani m-am portat de Orage la Telekom ,motivul fiind lipsa semnanului !
Dupa achitarea si ultimei facturi catre Orange in valuare de 300 ron ,m - am trezit luna urmatoare cu o factura de 1700 ron ,valuarea evaluata de Orange pentru inca un an de contract!
Actualmente am fost anuntat de catre o firma de recuperarari ca am dosar de executare silita pentru suma de 1700 ron plus cheltuieli de judecata !
Mentionez ca executarea silita este pe firma,firma respectiva avind suspendata activitatea de aproximativ doi ani!!
Va multumesc pentru raspuns
Firma de recuperari v-a anuntat ca aveti dosar de executare silita? Sau executorul judecatoresc? Exista o hotarare judecatoreasca in acest sens sau doar o evaluare a datoriei facuta de firma de telefonie cesionata catre firma de recuperari?
Trebuie sa existe un titlu executoriu pentru o executare silita. Probabil societatea de recuperari creante a transmis un inscris in care spunea ca veti fi executat silit. Verificati daca exista un dosar de instanta in vederea recuperarii debitului si eventual o hotarare in acest sens.
Portare
valimar
Buna ziua !
Acum doi ani m-am portat de Orange la Telekom în conditiile in care mai aveam un an de contract cu Orange!portarea am facut-o din lipsa de ... (vezi toată discuția)