Din pacate nimeni nu spune nimic concret, te trimit dintr-o parte in alta.
ne ajuta cineva mai competent pe acest forum in legatura cu aceasta problema? multumesc frumos.
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns cat mai concret.
In 27 decembrie 2012 am cumparat un Cielo. Am radiat-o de la vechiul proprietar, la primarie este pe numele meu. Am facut la RAR acel contract de autenticitate. La ministerul finantelor am fost trimisa dintr-o parte in alta, initial mi s-a zis ca voi primi o adeverinta, ca nu voi plati nimic, ca apoi sa ma sune tot ei sa imi zica ca nu am actele ok, ca trebuie sa platesc o taxa de 5869 euro. daca aveam banii astia, oare imi cumparam un cielo? cei de la inmatriculari nu vor sa imi inmatriculeze masina. deci ce pot face? va rog sa ma ajutati cu un raspuns cat mai urgent, pentru ca sunt disperata. multumesc frumos.
buna ziua. anul trecut a decedat bunicul, ca urmasi au ramas: bunica, matusa si tatal meu. anul acesta a aparut o problema in legatura cu pamantul extravilan: parte padure, parte nearabil. acest pamant, desi in acte apare pe actul de proprietate al bunicului (nu s-a facut succesiunea) si pe actele lasate mostenire de catre strabunicul si sta-stra bunicul, primaria (pe baza informatiilor de pe internet- unde apare acest teren ca pasune) l-a luat in locatie. eu nu stiu cum este posibil asa ceva. si ulterior acest pamant, prin hotarare de consiliu al comunei l-a dat la schimb unui domn. este corect? noi ce avem de facut acum? care este procedura? cei de la primarie ma ameninta cu legea 18, dar este ok sa intre cineva abuziv pe proprietatea mea (bunicului). problema a inceput in clipa in care cel care a obtinut aceasta hotarare a inceput sa taie pomi de pe acest teren. are acest drept? va rog sa ma intelegeti ca sunt disperata si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. multumesc.
bunicul trebuia sa primeasca la pensie lunar 100 ron. bani pe care trebuia sa ii primeasca in ultimii 3 ani. o domnisoara de la un ghiseu i-a promis bunicii ca 50 ron ii va primi ea la pensie pe toata durata vietii. e posibil ? este legala aceasta solutie?
buna seara. bunicul meu a decedat acum cateva luni. cand au mers sa ia ajutorul de inmormantare au sesizat ca s-a gresit cand i s-a calculat pensia acum cativa ani. e posibil sa se faca o ajustare la pensia bunicii cu o parte din banii pe care trebuia sa ii primeasca bunicul? precizez ca bunica nu are pensie de urmas. multumesc pentru raspuns.