avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... va rog ajutati-ma cu un raspuns
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

va rog ajutati-ma cu un raspuns

buna ziua. anul trecut a decedat bunicul, ca urmasi au ramas: bunica, matusa si tatal meu. anul acesta a aparut o problema in legatura cu pamantul extravilan: parte padure, parte nearabil. acest pamant, desi in acte apare pe actul de proprietate al bunicului (nu s-a facut succesiunea) si pe actele lasate mostenire de catre strabunicul si sta-stra bunicul, primaria (pe baza informatiilor de pe internet- unde apare acest teren ca pasune) l-a luat in locatie. eu nu stiu cum este posibil asa ceva. si ulterior acest pamant, prin hotarare de consiliu al comunei l-a dat la schimb unui domn. este corect? noi ce avem de facut acum? care este procedura? cei de la primarie ma ameninta cu legea 18, dar este ok sa intre cineva abuziv pe proprietatea mea (bunicului). problema a inceput in clipa in care cel care a obtinut aceasta hotarare a inceput sa taie pomi de pe acest teren. are acest drept? va rog sa ma intelegeti ca sunt disperata si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters192974 , utilizator 00:46, 25 Octombrie 2011
imi poate raspunde cineva la aceasta intrebare? multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate denisa-m denisa-m Am primit o copie a titlului de proprietate pentru trei parcele de teren arabil si care impreuna insumeaza 28.300 mp ( in judetul Olt, ), din partea ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire ContSters288103 ContSters288103 Am si eu o problema, si sper sa ma ajute cineva.Strabunica mea a avut un teren intravilan + un teren extravilan in judetul ilfov ,pe terenul intravilan i-a ... (vezi toată discuția)
Pamant luat cu forta serban73 serban73 Poate un primar sa ia pamantul unui cetatean al comunei si sa-l dea altuia, fara a-l anunta pe cel caruia ia lua pamantul? Pe cine trebuie sa dau in judecata ... (vezi toată discuția)