eu am obtinut semnatura locatarilor mai putin a acestuia care m-a dat in judecata si cere radierea firmei. am acordul asociatiei locatarilor si a presedintelui asociatiei, am societatea infiintata cu hotarare judecatoareasca, am obtinut acordul primarului pentru a schimba destinatia apartamentului in spatiu comercial, am toate avizele si aprobarile necesare,
am adresa de ministerul sanatatii precum este un abuz din partea colegiului medicilor de a refuza sa imi dea autorizatia de functionare pentru ca nu am semnatura acelui doctor care m-a dat in judecata si cere radierea firmei pe motivul ca el nu e de acord. am adresa de la Consiliul Concurentei ca prin activitatea pe care o fac nu incalc legea concurentei. ce altceva sa mai fac?
multumesc pentru mesaj, dar sa va spun ca acei "vecini buni" imi sunt si nasii celor tineri care doresc sa isi faca acea firma. nu am mai vazut asa oameni rai, iar tinerii se afla intr-o situatie limita - au credite, un nou nascut, iar nasii se lafaie intr-un lux enorm.
dragi colegi, ma confrunt cu o speta. infiintarea unei societati intr-un apartament care are un perete comun cu un apartament in care isi desfasoara activitatea o firma cu acelasi obiect de activitate ca al firmei ce urmeaza sa fie infiintata. Societatea a fost infiintata avand acordul vecinilor directi mai putin acordul proprietarilor apartamentului in care deja functioneaza prima societate. Noua societate are si acordul de principiu al asociatiei proprietarilor. Reprezentantii societatii care deja functioneaza au cerut radierea noii societati pentru ca nu si-au dat acceptul. Ce parere aveti? Opinii?
doresc sa deschid un cabinet medical la parterul unui bloc. apartamentul in care doresc sa deschid acest cabinet este situat intr-un imobil cu mai multe apartamente. perete in perete cu apartamentul meu se afla un alt apartament, iar proprietarii au inchiriat/deschis un cabinet medical cu aceeasi specialitate. am infiintat societatea cu sediul social la adresa la care doresc sa deschid cabinetul, am obtinut avizele necesare pt obtinerea - adeverinta de constructie, dar intampin probleme la colegiul medicilor pentru ca vecinul nu mi-a semnat acordul vecinului direct. noi am obtinut acordul celorlalti vecini, inclusiv acordul asociatiei de locatari. in atributiile colegiului medicilor scrie ca un cabinet medical va obtine avizarea Colegiului medicilor din punct de vedere a pregatirii profesionale a medicilor care vor lucra in cabinet, din punct de vedere a dotarii cabinetului si din punct de vedere a conditiilor igienico sanitare. MA PUTETI AJUTA CU UN SFAT IN ACEST CAZ?