avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cateva opinii despre acordul proprietarilor pentru ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cateva opinii despre acordul proprietarilor pentru infiintarea unor societati

dragi colegi, ma confrunt cu o speta. infiintarea unei societati intr-un apartament care are un perete comun cu un apartament in care isi desfasoara activitatea o firma cu acelasi obiect de activitate ca al firmei ce urmeaza sa fie infiintata. Societatea a fost infiintata avand acordul vecinilor directi mai putin acordul proprietarilor apartamentului in care deja functioneaza prima societate. Noua societate are si acordul de principiu al asociatiei proprietarilor. Reprezentantii societatii care deja functioneaza au cerut radierea noii societati pentru ca nu si-au dat acceptul. Ce parere aveti? Opinii?
Cel mai recent răspuns: ContSters19309 , utilizator 17:32, 30 Iunie 2006
buni vecini

parerea mea este ca ar trebui sa dovedeasca si un interes

tot la fel de bine si d-voastra puteti cere radierea societatii vecine, nu?
multumesc pentru mesaj, dar sa va spun ca acei "vecini buni" imi sunt si nasii celor tineri care doresc sa isi faca acea firma. nu am mai vazut asa oameni rai, iar tinerii se afla intr-o situatie limita - au credite, un nou nascut, iar nasii se lafaie intr-un lux enorm.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca ? marcel1969 marcel1969 Ce se intampla daca un SRL cu sediul si spatiile de desfasurare a activitatii (cazare turisti in regim hoterlier), situat in mai multe apartamente ale unui ... (vezi toată discuția)
Refuz de eliberare al acceptului de deshidere punct de lucru intr-un apartament Traian Simionescu Traian Simionescu Sunt proprietarul unui apartament de bloc.L-am inchiriat unei firme ce doreste sa deschida un punct de lucru in vederea desfasurarii de activitati de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei de locuinta in punct de lucru lcrist lcrist La parterul blocului nostru s-a vandut un apartament de 2 camere. Cumparatorul vrea sa infiinteze un COAFOR (punct de lucru). A obtinut samnatura unui vecin ... (vezi toată discuția)