avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Activitate cosmin_30

Activitate cosmin_30

multumesc mult pentru raspuns. insa am fost astazi la somaj si la asistenta sociala si mi-au spus ca singura varianta e angajarea...
buna seara.

sotia mea a lucrat in invatamant ca suplinitor calificat pana a nascut. este in concediu de crestere a copilului pana in 7 septembrie 2011. intre timp a ramas din nou insarcinata si va naste al doilea copil cu aproximatie la inceputul lunii octombrie. pentru a-si relua activitatea in invatamant (pentru o luna), ar trebui sa sustina concursul de titularizare, lucru pe care vrea sa-l evite.
spuneti-mi va rog, ce altceva ar putea face, pentru a beneficia de un nou concediu de crestere a copilului.
va multumesc
Răspuns la discuția transport persoane
multumesc. daca sunteti amabil as dori mai multe informatii, chiar si numai "teoretic". mentionez ca lucrez pentru o firma (transport muncitorii la locul de munca cu un autoturism 8+1), patronul mi-a facut un contract de comodat pe masina si a spus ca atat e suficient, insa am fost oprit de politie de cateva ori in trafic si amenintat cu amenda. presupun ca daca ar fi avut o baza legala nu m-ar fi iertat. as dori insa sa fiu sigur ca nu o sa am probleme pe viitor. multumesc
buna ziua. va rog sa imi spuneti care sunt actele de care am nevoie pentru a transporta ocazional persoane cu un autoturism 8+1 locuri. multumesc