avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... transport persoane
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

transport persoane

buna ziua. va rog sa imi spuneti care sunt actele de care am nevoie pentru a transporta ocazional persoane cu un autoturism 8+1 locuri. multumesc
Cel mai recent răspuns: cosmin_30 , utilizator 13:59, 16 Februarie 2011
Stii cum este: in legislatie scrie una, iar ei cer mult mai multe. Mai bine te adresezi direct la Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, respectiv Autoritatea Rutieră Română - A.R.R care are agentii in fiecare judet.
Daca vrei, iti spun ce-ti trebuie, dar numai "teoretic"
licenta de transport persoane,autorizatie,atestat profesional,si multe,multe ,multe alte acte. depinde si unde vreti sa transportati .
multumesc. daca sunteti amabil as dori mai multe informatii, chiar si numai "teoretic". mentionez ca lucrez pentru o firma (transport muncitorii la locul de munca cu un autoturism 8+1), patronul mi-a facut un contract de comodat pe masina si a spus ca atat e suficient, insa am fost oprit de politie de cateva ori in trafic si amenintat cu amenda. presupun ca daca ar fi avut o baza legala nu m-ar fi iertat. as dori insa sa fiu sigur ca nu o sa am probleme pe viitor. multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasageri de ocazie jenicaprod jenicaprod Daca sunt oprit in trafic cu masina personala si se constata ca am pasageri de ocazie pot fi amendat? Multumesc (vezi toată discuția)
Licenta transport persoane Rhema Romania Rhema Romania Buna ziua! Am un microbuz cu care transport prietenii o zi pe saptamana de la sediul firmei in oras (noi suntem un pic inafara bucurestiului). M-a oprit ... (vezi toată discuția)
Transport persoane 8+1 ocazional nihai195 nihai195 am achizitionat un bus Opel Vivaro de 8+1 locuri din 2006 si doresc sa efectuez transporturi de persoane ocazionale.ce forma legala, am in aceasta tara ca ... (vezi toată discuția)