avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... transport persoane 8+1 ocazional
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

transport persoane 8+1 ocazional

am achizitionat un bus Opel Vivaro de 8+1 locuri din 2006 si doresc sa efectuez transporturi de persoane ocazionale.ce forma legala, am in aceasta tara ca sa pot desfasura legal o activitate de transport ocazional,deci numai in interiorul
tarii?cei de la ARR spun ca pentru taxiuri se accepta numai autoturisme pina in 5 locuri,iar pentu transport de persoane masini peste 9 locuri ,pina in 9 locuri fiind autoturisme si nu se acorda licenta..ok ,si intrebarea mea este noi cei cu autoturisme intre 5 si 9 locuri,ce facem cu ele,le dam foc?#-o,in germania(acolo locuiesc)am vazut taxiuri de 8+1 locuri.ori acolo nu e europa?noi pe ce continent traim?cred ca este o discrepanta legislativa care trebuie corectata.


Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 17:42, 20 August 2017
Vedeti ca sunt reglementari si in acest sens.


[ link extern ]

Ultima modificare: Duminică, 20 August 2017
Gheorghe Florin, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport persoane 8+1 nihai195 nihai195 am achizitionat recent un bus 8+1 persoane din 2006 si doresc sa efectuez transport de persoane ocazional(ma refer la excursii in tara in wekend).am sunat la ... (vezi toată discuția)
Transport ocazional de persoane, probleme cu autorizarea microbuzului nihai195 nihai195 am achizitionat un bus Opel Vivaro de 8+1 locuri din 2006 si doresc sa efectuez transporturi de persoane ocazionale.ce forma legala, am in aceasta tara ca sa ... (vezi toată discuția)
Licenta transport persoane microbuze 8+1 locuri ContSters200781 ContSters200781 Buna ziua Am 2 microbuze 8+1 locuri cu care facem transport ocazional international. Detinem societate comerciala cu codul CAEN corespunzator, autorizatie de ... (vezi toată discuția)