avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... transport persoane 8+1
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

transport persoane 8+1

am achizitionat recent un bus 8+1 persoane din 2006 si doresc sa efectuez transport de persoane ocazional(ma refer la excursii in tara in wekend).am sunat la ARR si dumnealor mi-au explicat ca pentru autoturism de 8+1,nu se da licenta,iar pentru taxiuri se accepta doar autoturisme pina in 5 locuri,ok.......si noi cei cu autoturisme intre 5 si 9 locuri ce facem cu ele?le dam foc?in germania am vazut taxiuri de 8+1 locuri.acolo nu e europa?noi pe ce continent traim?amenzilent sunt de 25.000 lei,daca te prinde.TU POLITISTULE TE LASA INIMA SA DAI O AMENDA DE 25.000 ,?POATE OMUL RESPECTIV ARE O FAMILIE DE INTRETINUT.
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 23:44, 21 August 2017
Eu cred ca v-am raspuns la aceasta intrebare, nu stiu de ce mai sariti la gatul politailor, ca nu e vina nlor si nici nu-i doare burta sa va potcoveasca cu 25000 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport persoane 8+1 ocazional nihai195 nihai195 am achizitionat un bus Opel Vivaro de 8+1 locuri din 2006 si doresc sa efectuez transporturi de persoane ocazionale.ce forma legala, am in aceasta tara ca ... (vezi toată discuția)
Transport ocazional de persoane, probleme cu autorizarea microbuzului nihai195 nihai195 am achizitionat un bus Opel Vivaro de 8+1 locuri din 2006 si doresc sa efectuez transporturi de persoane ocazionale.ce forma legala, am in aceasta tara ca sa ... (vezi toată discuția)
Au dreptul inspectorii antifraudă să sancționeze șoferul unui autoturism 8+1 pentru efectuarea de servicii de transport persoane? Atee Atee Buna ziua! In timp ce ma deplasam cu un autoturism cu 9 locuri ( 8+1), am fost oprit de un echipaj format din 2 inspectori antifrauda din cadrul ANAF, care ... (vezi toată discuția)