Buna ziua! Avem o tragedie mare in familie noastra. De curind, taticul a fost palit de o doamna de 26 de ani, avind in automobilul ei si doi copii minori proprii.. :(( . Taticul a fost lovit la trecerea de pietoni, avind semaforul p-u pietoni verde. A fost internat in coma profunda timp de 2 zile in sectia de reanimare, din pacate medicii nu l-au putut salva.. Intradevar durerea este enorma, dar vreau sa stiu ce risca acea doamna, avind la intretinere 2 copii minori si neavind mai mult antecedente penale.. si ce putem face noi in acest caz..? Nu stiu unii oameni spun ca putem cere din ei bani.. nu stiu..
Tin sa mentionez ca taticul nu are copii minori, dar era stilpul casei, acum mamica a ramas fara nici un ajutor..
Sunt angajata de 5 ani la o companie. De ceva timp au inceput sa-mi incalcxe drepturile, nu se acorda salariul la timp, conditiile de munca au devenit insuportabile. Rog sa ma ajutati cum sa formulez mai corect o cerere, prin care sa solicit salariul care nu mi s-a eliberat deja a 3 luna. As dori sa scriu o cerere mai corecta, pentru ca mai apoi sa pot apela in alte instante in caz ca nu mi se va elibera. Tin sa mai adaug ca am scris o cerere de forma libera prin care solicitam sa mi se elibereze salariul si sa mi se aduca la cunostinta motivele retinerii cu o saptamina in urma, insa, fara nici un rezultat.