avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Activitate OTILIAMANO

Activitate OTILIAMANO

Discuție asociat ostil
va expun uncaz: firma cu 2 asociati (90% si 10%). Cel care are 10% refuza sa raspunda la telefon si la mail. Cel cu 90% vrea sa inchida firma. Ce e de facut?
Răspuns la discuția frauda administrator imobile
am facut deja asta. am ales un nou presedinte, comitet, comisie cenzori. mergem la politie sau la tribunal acum?
Răspuns la discuția frauda administrator imobile
Ea ocupa toate functiile: administrator, presedinte, cenzor. De unde sa incepem actionarea in instanta??
Buna ziua,

Am descoperit ca administratorul din blocul nostru are datorii la furnizori de 240.000 de lei si restanmtieri de numai 10.000 lei. Cum procedam sa deschidem o actiune in instanta si sa il tragem la raspundere?

Multumesc anticipat!!
MA NUMESC OTILIA MANOLACHE, AM 27 ANI SI AM LOCUIT IMPREUNA CU UN BARBAT TIMP DE 5 ANI IN CONCUBINAJ. IN ACEASTA PERIOADA AM ACHIZITIONAT O CASA SI UN TEREN PE NUMELE LUI SI MAI MULTE BUNURI PE NUMELE AMANDORURA. IN CEEA CE PRIVESTE BUNURILE UNELE M-I LE-AM LUAT DAR AU MAI RAMAS SI LA EL. VREAU SA STIU DACA AM VREUN DREPT ASUPRA CASEI SI TERENULUI.MENTIONEZ CA EL NU ARE SI NU A AVUT CARTE DE MUNCA SAU ACTE CARE SA ATESTE VENITURILE IN ACEASTA PERIOADA. VA MULTUMESC