avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Activitate gedmiri

Activitate gedmiri

PaI angajatul nu a vazut ca îmi da mai mult decât trebuie??????
Conform legii nu au voie sa oprească mai mult de o treime lunar....Dacă îmi opresc dublu nu e legal! Nu e vina mea ca nu își fac datoria!
Am poprire pe pensie,1/3 din suma conform legii! Lunar merg la banca sa mi deblocheze suma ramasă, de obicei cam în 10_15 min se rezolva! Luna trecuta a durat peste 2 ore...dar au deblocat toată suma! La o săptămână am fost sunat de cea care mi a făcut deblocarea și amenințat ca dacă nu vin urgent sa depun suma poprita, luna viitoare îmi vor opri dublu! Eu am făcut contestatie la poprire și am crezut ca s a sistat poprirea! Este normal? Este legal?
pe prima decizie scrie pensie de serviciu,iar pe ultima decizie scrie pensie pentru limita de varsta!multumesc pentru raspuns!
Liminita mea draga,eu nu pot sa ma internez in 2 spitale in acelasi timp,nici sa primesc 2 tratamente simultan,deci cum pot sa platesc de 2 ori cas??? pe luna,scuze pe pamant...in aceeasi luna????
am lucrat in cadrul armatei timp de 21 de ani,am iesit la pensie datorita restructurarilor! in anul 2008 cand am iesit ,m-am angajat ca sofer cu carte de munca la o firma din oras si pana in prezent tot acolo lucrez!
intrebarea 1:este normal sa platesc cass si din salariu si din pensie??? daca nu,ce trebuie sa fac?
intrebarea 2: cum si cand mi se adauga anii lucrati acum la pensie?