ok . multumesc , concluzia ? ma sfatuiti sa ma reorientez spre grad ll ? doctorul mi-a spus ca pot sa fiu incadrat in grad ll dar nu mai aveam drept de munca , asa ca am renuntat si am stat in gr.lll
buna ziua , conform noilor reglementari si cei in grad de invaliditate gr/ll pot desfasura o activitate , fie de 4 ore , daca trec de la grad lll la grad ll as avea vre-un benefiu material ? stiu ca este o diferenta de procente parca -de la 30% la 35 sau40%?
nu este vorba neaparat de 2 ore in plus , este vorba ca se pun oprelisti cand spui ca ai numai 4 ore ca ei vor sa te incadreze cu o 8 ore , toata lumea se fereste de acest prag , dar uita de capacitatile celui ce vrea sa munceasca ,, sii sunt sigur ca cei care au gandit acesata modificare ca s-au gandit la taxe si impozite , adevarat sunt profesii (nu sunt definite ) care se poate presta chiar dc este afectata o parte a capacitatii de munca
ce pb sa fie la comisie ???? acolo se verifica actele , pardon pt cei care nu cunosc procedurile , oricum am sa mai astept o perioada , asa ca sa spunem clarificare, oricum ce se spune acum ca este okca si cei care pot muncii sa o fac indiferent de ce boala u , cei care au gandit acest lucru cred ca au avut ceva in cap.... TAXE si impozite ,
medicul mi-a ceru sa dau o declaratie pe care am si dat_o ca vreau sa desfasor activitate de biro u , cea ce si fac (_ operat pe cord ), asa ca...se poate , nu vad dc sa se impotriveasca STATUL ? platesc impozit , asa ca mi se par un pic rautacioase; cometariile , ca ce spune medicul , pana la urma este pe riscul meu . ar fi bn ca lumea a munceasca sa produca venituri si taxe, multumec
va multumesc, si inca o scurta intrebare se pate ? fiind presedinte de bloc as putea sa am un contract de 4 ore , la un angajator si 2 ore la bloc ? ma lasa legea ? va multumesc
Buna ziua, in noua lege că pensionar invaliditate grad Ill,mai exista restricția de 4 ore? As vrea sa am un program de 6ore? este posibil ? Va mulțumesc