buna.as vrea sa va rog sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarele fapte: am condus un tractor cu remorca pe care le folosesc in agricultura,pe un drum public drum judetean cc 200 m,ptr ca nu aveam alt drum la dispozitie pentru a nu folosi drumul public.mi s a intocmit dosar penal de catre politia comunala,pe motiv ca nu am permis de conducere ptr categoria respectiva ,mentionez ca am doar categoria b. nici tractorul nici remorca nu erau inmatrikulate la primarie.o sa primesc amenda administrativa sau amenda penala.va rog sa ma lamuriti daca se poate.va multumesc
si o alta modalitate ptr reconstituirea dreptului de proprietate nu mai exista.ptr ca noi satenii din sat nu am stiut de aceasta data limita,primaria comunei detine un titlu de proprietate asupra pasunii satului 250ha,din care 190 ha sunt arendate unei singure persoane si akum noi nu mai avem unde pasuna animale,suprafata s a arendat fara acordul satenilor,iar hotararea consiliul local s a consemnat ca sunt doar 20 de vaci in realitate sdunt 100 de capete.ce mai putem face acum va multumesc din suflet
apia spune ca ptr 40 de oi poti arenda doar un ha deci doar 5 ha ptr 200 de oi .cel care a arendat terenul cele 292 de ha are 200 de oi la fel ca si mine
as dori sa arendez pasune de la primaria comunei,deoarece posed 200 de oi ,si as vrea sa stiu la cate ha as avea dreptul ,in conditiile in care din cele 350 ha pasune ,290 de ha sunt arendate altei persoane ,consatean cu mine .va multumesc