avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contract de arenda cu primaria
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contract de arenda cu primaria

as dori sa arendez pasune de la primaria comunei,deoarece posed 200 de oi ,si as vrea sa stiu la cate ha as avea dreptul ,in conditiile in care din cele 350 ha pasune ,290 de ha sunt arendate altei persoane ,consatean cu mine .va multumesc
Cel mai recent răspuns: sca baloisibaloi , Avocat 19:56, 19 Februarie 2011
daca deja exista contract de arenda pt 290 ha dvs puteti incheia contract pe restul de 60 de ha. degeaba ati avea un drept mai mare daca nu exista suprafata disponibila.
nu este o limita pentr arendare de teren.
apia spune ca ptr 40 de oi poti arenda doar un ha deci doar 5 ha ptr 200 de oi .cel care a arendat terenul cele 292 de ha are 200 de oi la fel ca si mine
tocmai asta v-am spus,nu este o limita,totul este ca sa aveti ce arenda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate cineva fara acordul proprietarului sa arendeze o suprafata de teren? supermoni supermoni un cetatean al comunei in care locuiesc vrea sa arendeze un agricol in suprafata de cca 70 ha. din cele 70 ha,eu detin 2 ha. eu si inca cativa concetateni,nu ... (vezi toată discuția)
Obligativitate plata impozit agricol teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua.Detin in arenda o livada traditionala de meri f batrana,nestropita de 10 ani, inregistrata la APIA ca pasune permanenta.In aceste coditii trebuie ... (vezi toată discuția)
Depunere cerere subventie pasuni a apia luciamihalache luciamihalache Buna ziua, Am in proprietate o 25 ha de pasune. Nu am animale dar intretin - cosesc regulat pasunea. Pana acum am primit subventia de la APIA. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)