avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Depunere cerere subventie pasuni a APIA
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Depunere cerere subventie pasuni a APIA

Buna ziua,
Am in proprietate o 25 ha de pasune. Nu am animale dar intretin - cosesc regulat pasunea. Pana acum am primit subventia de la APIA. Am inteles ca au aparut modificari in regulamentele de depunere a cererilor.
1.In ce conditii pot primi subventia in continuare daca nu doresc sa arendez suprafata?
2. Daca fac un contract de folosinta gratuita pentru teren pot beneficia si eu de cei "pana la 170 euro/ha" care se acorda in cazul comasarii?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 17:50, 18 Aprilie 2015
Aceasta dilema va fi elucidata de APIA judetului in care aveti pamantul din posesie/suprafata de care dispuneti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte subventii apia 2015 alexmatusoiu61 alexmatusoiu61 Buna ziua, Ma numesc Alexandru si v-as supune atentiei urmatoarea problema. Detin o suprafata de aprox 10 Ha de pajiste pasune permanenta cu titlu de ... (vezi toată discuția)
Valabilitate contract arenda si legalitate insusire subventie arlandh arlandh :Buna dimineata! Tatal meu a decedat in anul 2001. Mostenire: 8,55 ha teren arabil si 0,74 ha pasune. Mostenitori: eu si mama. Nu am efectuat succesiunea. ... (vezi toată discuția)
Schimbare categorie teren cristikjm cristikjm CUM SE POATE SCHMBA CATEGORIA DE FOLOSINTA A UNUI TEREN EXTRAVILAN INTABULAT DIN FANETE PASUNE IN LIVADA (PLANTATA IN 2012) IN PREZENT PRIMESC SUBVENTIE ... (vezi toată discuția)