avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Activitate asicaa

Activitate asicaa

Pe scurt. Am primit un tel de la politie prin care m-au anuntat ca impotriva este inregistrata o plangere penala pt amenintare. Fata care a depus plangerea, este fosta cumnata o actualei mele prietene. Eu intr-adevar am vb cu aceasta , dar sub nici o forma nu am amenintat-o. I-am spus doar ca in procesul de divort al prieteneri mele ea a fost citata ca martor si ca a mintit in declaratiile pe care le-am dat in fata judecatorului, fapt dovedit cu inscrisuri, acte oficiale. eu i-am spus ei ca de ce a mintit si ca prietena mea ar putea depune o plangere pt declaratie mincinoasa. Cam ce ma sfatuiti sa fac... Va multumesc anticipat.
Ancheta sociala a fost facuta la amandoi. Trebuie sa spun ca apartamentul pe care il avem este pe un alt nume, si domiciliul nostru era la parintii lui, acolo a fost facuta ancheta pt el. La mine a fost facuta unde locuisc si acum la parintii mei. S-a motivat decizia ca ii este incredintat lui copilul pt ca poate avea grija de el cum a avut si in astea 3-4 luni de cand m-a dat afara. Am mai avut la dosara si un certificat medico-legal rin care am dovedit ca m-a batut intr-una din datile in care am fost sa-mi vad copilul, atunci la fel dupa ce m-a batut ma dat afara din casa si am chemat si politia. Dar toate astea nu au contat in fata judevatorului.
Pe scurt, in urma cu cateva lunii , sotul meu m-a batut si m-a dat afara din casa. A intentat un proces de divort. In timpul divortului nu m-a lasat sa-mi vad copilul, de cate ori ma duceam sa il vad ma agresa fizic si verbal. Am depus o ordonanta presedentiala in acest sens, care in cele din urma mi-a fost aprobata. Am dovedit cu acte ca a folosit martori care au mintit in declaratiile pe care le-au dat. Spre ex. sora lui a spus ca ea se ocupa de copil in timpul zilei , cat el este le serv si ca il duce la gradinita. In schimb eu am fost la grdinita si am luat o adeverinta care atesta faptul ca copilul nu a mai fost dus la gradinita exact din ziua din care fostul meu sot m-a dat afara din casa. In tinpul pocesului a fost audiat si copilul , chiar daca acesta are doar 6 ani.
Cu toate astea copilul a fost incredintat tatalui, care este si violent si nici nu a participat in vreun fel la cresterea copilului pana in momentul in care eu am fost data afara din propria casa. Va rog sa-mi spuneti daca dupa toate astea am vreo sansa sa castig la apel... Si cam ce as mai putea face....
Va multumesc anticipat....Cu respect, o mama indurerata si disperata in acelasi timp
.