avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Apel pt custodia fiului meu. Va rog ajutati-ma!!!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Apel pt custodia fiului meu. Va rog ajutati-ma!!!

Pe scurt, in urma cu cateva lunii , sotul meu m-a batut si m-a dat afara din casa. A intentat un proces de divort. In timpul divortului nu m-a lasat sa-mi vad copilul, de cate ori ma duceam sa il vad ma agresa fizic si verbal. Am depus o ordonanta presedentiala in acest sens, care in cele din urma mi-a fost aprobata. Am dovedit cu acte ca a folosit martori care au mintit in declaratiile pe care le-au dat. Spre ex. sora lui a spus ca ea se ocupa de copil in timpul zilei , cat el este le serv si ca il duce la gradinita. In schimb eu am fost la grdinita si am luat o adeverinta care atesta faptul ca copilul nu a mai fost dus la gradinita exact din ziua din care fostul meu sot m-a dat afara din casa. In tinpul pocesului a fost audiat si copilul , chiar daca acesta are doar 6 ani.
Cu toate astea copilul a fost incredintat tatalui, care este si violent si nici nu a participat in vreun fel la cresterea copilului pana in momentul in care eu am fost data afara din propria casa. Va rog sa-mi spuneti daca dupa toate astea am vreo sansa sa castig la apel... Si cam ce as mai putea face....
Va multumesc anticipat....Cu respect, o mama indurerata si disperata in acelasi timp
.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 23:10, 19 Februarie 2011
stimata d-na,
daca lucrurile se prezinta cum le-ati creionat, este ciudata sentinta pronuntata.nu pot decat sa trag concluzia ca nu ati reusit sa va dozati argumentele sau ca nu ati marsat pe cele care convergeau in avantajul dvs. ar trebui sa fie studiat in amanunt dosarul si remarcat care au fost"slabiciunile" dovezilor prezentate de dvs.
in apel, ca idee, se poate rasturna sentinta de la fond
E clar ca nu ati stiut sa va argumentati depozitia.Si ancheta sociala ? In fine.. .Sfatul meu este:Luati-va un avocat.
Ancheta sociala a fost facuta la amandoi. Trebuie sa spun ca apartamentul pe care il avem este pe un alt nume, si domiciliul nostru era la parintii lui, acolo a fost facuta ancheta pt el. La mine a fost facuta unde locuisc si acum la parintii mei. S-a motivat decizia ca ii este incredintat lui copilul pt ca poate avea grija de el cum a avut si in astea 3-4 luni de cand m-a dat afara. Am mai avut la dosara si un certificat medico-legal rin care am dovedit ca m-a batut intr-una din datile in care am fost sa-mi vad copilul, atunci la fel dupa ce m-a batut ma dat afara din casa si am chemat si politia. Dar toate astea nu au contat in fata judevatorului.
Fara un studiu al dosarului e greu de spus ce s-a intamplat acolo, insa asa la prima vedere se pare ca , fie nu ati avut probe convingatoare, fie au fost insuficiente, fie nu ati beneficiat de asistenta juridica a unui avocat si nu ati probat ce trebuia probat, fie copilul a optat pentru tata sau chiar toate la un loc sau chiar suntem in fata unei hotarari netemeinice si nelegale.
Formulati apel in 30 de zile de la comunicarea hotararii, angajati-va avocat si in functie de situatia efectiva din dosar, puteti solicita suplimentarea probatoriilor.
Mult noroc in demersurile dvs.:luck:
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Februarie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor ContSters200225 ContSters200225 21.02.2011 Hotarâre - nr. 1641/2011 Admite cererea principală. Respinge cererea reconvenţională. Încredinţează reclamantului-parat , spre ... (vezi toată discuția)
Custodie minor CostyM CostyM barbat 37 ani . am o fetita de 4,7 ani trecuta pe numele meu dintr-o relatie din afara casatoriei. am locuinta proprietate personala, am loc de munca stabil si ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de avocat ? savyandrei savyandrei Azi am facut prima vizita in sala de judecata in procesul deschis de mama copilului meu pentru incredintarea acestuia , plata pensiei alimentare si a ... (vezi toată discuția)