Sincer e cam aiurea sa port o discutie decenta cu o persoana indecenta. Din punctul meu de vedere e un taran crescut in padure care nu ar intelege nici daca as desena. Daca ar fi avut putin bunsimt nu ar fi arucat gunoiul pe geam in capul trecatorilor. Ar fi culmea sa ma duc "buna ziua, v-am vazut ca imi aruncati gunoiul pe scari, ati putea sa fiti mai civilizat, la care ala sa-mi zica nu ba.
Buna ziua. Detin un magazin la parterul unui bloc, iar dimineata cand deschideam gaseam mereu gunoi aruncat pe scari si pana azi nu stiam cine il arunca. Astazi stateam eu linistit in magazin si vad cum imi cad pe scari vreo 3 feli de panie si niste oase. Ies repede afara si il vad pe cel care lea arunca, e vecinul de la 2. Ce masuri as putea sa iau impotriva lui? Sa apelez la politie?
Buna seara. Ma numesc Florentin si pe data de 26 ianuarie am cerut de la AJOFM o repartitie pentru angajare. Mentionez ca, de 3 luni beneficiam de somaj , dupa terminarea studiilor universitare. Intre timp firma care ma angajat a pierdut repartitia, iar eu m-am prezentat pe data de 15 feb cu contractul de angajare semnat de mine si angajator, pe data de 14 feb. Merg la AJOFM si surprinza, ma intampina o doamna care repeta speriata ca pe luna ianuarie nu o sa mai primesc somaj, pentru ca mi-a fost inchis pe 26 ianuarie, cand am solicitat repartitia. Intrebarea mea: Este legal sa-mi fie inchis somajul pe 26 ianuarie din moment ce eu am semnat contractul pe 14 feb, iar in acest timp nu m-am prezentat cu repartitia?