avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Gunoi aruncat in nesimtire.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Gunoi aruncat in nesimtire.

Buna ziua. Detin un magazin la parterul unui bloc, iar dimineata cand deschideam gaseam mereu gunoi aruncat pe scari si pana azi nu stiam cine il arunca. Astazi stateam eu linistit in magazin si vad cum imi cad pe scari vreo 3 feli de panie si niste oase. Ies repede afara si il vad pe cel care lea arunca, e vecinul de la 2. Ce masuri as putea sa iau impotriva lui? Sa apelez la politie?
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2011
ContSters194220, utilizator
Cel mai recent răspuns: Danbv , utilizator 07:10, 5 Martie 2011
Inutil, politia va va cere probe pentru a incepe cercetarea.
Adunati gunoaiele intr-o punga, mergeti la usa lui si i le rasturnati pe pres.
Cu siguranta va sti cine i le-a pus.
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2011
elga50, moderator
Pana a apela la politie,incercati sa aveti o discutie decenta ,cu vecinul in cauza.
Mai sunt oameni care inteleg si de vorba buna,nu trebuie neaparat apelat la politie
Sincer e cam aiurea sa port o discutie decenta cu o persoana indecenta. Din punctul meu de vedere e un taran crescut in padure care nu ar intelege nici daca as desena. Daca ar fi avut putin bunsimt nu ar fi arucat gunoiul pe geam in capul trecatorilor. Ar fi culmea sa ma duc "buna ziua, v-am vazut ca imi aruncati gunoiul pe scari, ati putea sa fiti mai civilizat, la care ala sa-mi zica nu ba.
Ai putea introduce gunoiul in cutia postala a celui care il arunca. Eu asa am facut cu o femeie mai in varsta si nu s-a suparat.=D>
=D> O sa-i bag un "mouse" in cutia postala.

Alte discuții în legătură

Este caz de hartuire de catre vecinii mei? movalia movalia Buna ziua! Sunt o studenta din Bucuresti, si de aproximativ 6 luni m-am mutat intr-un apartament de doua camere, singura, pe o scara unde majoritatea ... (vezi toată discuția)
Cum dau in judecata o societate de leasing? Costinel Burca Costinel Burca De la o vreme , un IFN care acorda imprumuturi cu dobanda foarte mare , imi trimite fel de fel de plicuri prin care se ofera sa-mi dea un imprumut rapid de ... (vezi toată discuția)
Mediu - fantana cu apa posibil contaminata Cristi130 Cristi130 Buna ziua Am si eu o intrebare : Locuiesc la sat , m-ar interesa unde pot sa ma adresez , in legatura cu o fantana din fata portii mele peste drum de mine , ... (vezi toată discuția)