avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Mediu - fantana cu apa posibil contaminata
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Mediu - fantana cu apa posibil contaminata

Buna ziua
Am si eu o intrebare : Locuiesc la sat , m-ar interesa unde pot sa ma adresez , in legatura cu o fantana din fata portii mele peste drum de mine , fantana fiind la drum, de unde pot lua apa orice trecator . Eu am copii mici . Sunt intr-un conflict de neaintelegere de ani buni cu cumnata mea , aceasta din vara anului curent nu mai ia apa din fantana care este in drum dar I-a de la vecini , noi am curatat fantana am scos diferite obiecte , ex: big, oase , pietroaie , etc Luand in toamna asta apa , avea un gust dulceag si parfumat , nu am dat importanta continuand sa luam apa de la aceiasi fantana , pentru baut , mancare etc . Ei continuand sa ia apa tot de la vecini si la ora actuala . In seara zilei de 28.11.2015 m-am nimerit in curte , am vrut sa ies in drum sa vad daca sotul vine acasa de la magazin , nu am iesit in drum , vazand pe cumnata iesind in drum cu o galeata cu zoi de la spalat rufe , am stat sa vad ce urmeaza,am vazut printer scandurile gardului ca galeata cu zoi a aruncat-o langa fantana . d aici am inteles ca apa este infectata cu tot felul de spalaturi aruncate la fantana de ea . Unde pot sa ma adresez pentru a face sesizare . Specific am copii intre 6-12 ani . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:50, 29 Noiembrie 2015
reclamatie la politie, sau plangere penala pt tentatina de omor(otravire),poate intro zi arunca otrava de sobolani si cine stie poate sa moara cineva.
cel mai bine vb cu vecini care folosesc fantana si cautati pe cineva sa va faca un capac de fier,care sa se poata incuia cu lacatul.
sau poate chiar o mica magazie in jurul fantanin si sa se poata inchide cu lacatul.
vb la primarie sa va poata lasa sa faceti aceste interventii daca e pe domeniul public,dar daca e pe proprietatea voastra sau a vecinilor vb cu ei si rezolvati.
Sesizati in scris Directia sanitara judeteana, cu nr. de inregistrare/ data pentru a efectua o analiza completa de alborator a apei din fantana respectiva. Este posibil ca in baza buletinului de analiza primit de la DSJ, apa sa fie declarata nepotabila si sa se dispuna inchiderea fantanii.
Daca aveti probe certe (documente)/ martori puteti deschide actiune in instanta impotriva cumnatei dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un vecin nesimtit CriTin CriTin Am un nesimtit de vecin care abuzeaza de bunatatea celorlalti vecini..a facut casa la 1 m de gardul comun si si-a facut fereastra de vedere in curtea mea...a ... (vezi toată discuția)
Montare interfon ContSters23466 ContSters23466 In blocul unde locuiesc a existat interfon, dar cineva cu buna stiinta l-a stricat pentru a fi montat un alt interfon, adica sa faca rost de niste bani. Eu nu ... (vezi toată discuția)
Am fost gonită de un individ care locuiește în altă scară când m-am oprit să hrănesc niște pisici din fața scării lui. e normal, nu suntem cumva pe spațiul public? Mirna Mirna Este legitimă sau nu atitudinea locatarilor de la alte scări de bloc să nu le permită persoanelor străine staționarea în fața blocului? M-am lovit mai ... (vezi toată discuția)