avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata indemnizatiei de somaj a incetat!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata indemnizatiei de somaj a incetat!

Buna seara. Ma numesc Florentin si pe data de 26 ianuarie am cerut de la AJOFM o repartitie pentru angajare. Mentionez ca, de 3 luni beneficiam de somaj , dupa terminarea studiilor universitare. Intre timp firma care ma angajat a pierdut repartitia, iar eu m-am prezentat pe data de 15 feb cu contractul de angajare semnat de mine si angajator, pe data de 14 feb. Merg la AJOFM si surprinza, ma intampina o doamna care repeta speriata ca pe luna ianuarie nu o sa mai primesc somaj, pentru ca mi-a fost inchis pe 26 ianuarie, cand am solicitat repartitia. Intrebarea mea: Este legal sa-mi fie inchis somajul pe 26 ianuarie din moment ce eu am semnat contractul pe 14 feb, iar in acest timp nu m-am prezentat cu repartitia?
Ultima modificare: Duminică, 20 Februarie 2011
ContSters194220, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters194220 , utilizator 22:02, 20 Februarie 2011
se considera ca ati refuzat repartitia si conform legislatiei care a intrat in vigoare in ianuarie 2011 se pare ca au dreptate
Va multumesc foarte mult. Pana la urma greseala a fost a mea pentru ca am solicitat repartitia si a angajatorului pentru ca a pierdut-o.
Ultima modificare: Luni, 21 Februarie 2011
ContSters194220, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neclaritate.. gaby_popescu gaby_popescu Buna seara!M-am angajat din somaj si am inteles ca beneficiez de cateva facilitati (30 % din somaj si prima de instalare,deoarece locul de munca este la ... (vezi toată discuția)
Repartitie de la ajofm timtexcompany timtexcompany Am facut angajarea unei persoane intr-un post liber in cadrul firmei noastre la itm insa mi-au cerut repartitie de la ajofm iasi, cei de la somaj insa spun ca ... (vezi toată discuția)
Somaj covaci112233 covaci112233 Buna dimineata.De la firma unde lucrez m-au dat in somaj,unde am 14 luni cotizate,deci ma incadrez la somaj.Acum intampin urmatoarea problema,mi-am pierdut ... (vezi toată discuția)