buna ziua tocmai mi s-a refuzat incasarea unui bilet la ordin de catre Banca pe modivul ca prima zi a luni din data scadentei este ingrosat respectiv cifra 1 din luna 12.(motiv modificare data ), initial mi-au aceptat acel bilet la ordin am borderoul semnat si stampilat de banca, dar ulterior dupa 3 ore m-au sunat sa-mi spuna ca nu il pot baga la incasare deoarece este ingrosat o cifra din data scadentei , oricum acesta a fostemis in 11.11.2011 , iar scadenta era in 30.12.2011 .
am solicitat sa mi se dea in scris si parafat motivul refuzului, dar doamna de la ghiseu a spus ca nu imi poate da nimic decat o hartie cu antetul lor scanat cu b.o. si completat cu 3 randuri , din care 2 scrise in engleza si unul in romaneste nestamiplat , iar directorul mi-a spus sa fac o cerere pt a afla motivul refuzului.
de asemenea acestia mi-au spus ca eu trebuia sa stiu legea ca daca sunt modificari pe bo sa nu-l accept . am considerat ca atat timp cat ei au acceptat b.o. cu acea ingrosare a cifrei nu reprezinta un impediment si l-au considerat ok ,
biletul este avalizat si in nume personal , ce pot sa fac ca sa incasez banii. consider ca banca a facut un abuz in aceasta privinta , ma insel ????
va rog un sfat
da a ajuns
problema este ca au fost 3 martori care au vazut tot ceea ce s-a intamplat, inspectorul mi-a cerut c.i. a inceput sa scrie pv si nu a mai cerut nici un alt at
in pv se scrie ca nu a putut sa isi desfasoare activitatea si mi-a dat maximul amenzii cu 4 zerouri , la proces am citat 3 martori si unul din ei a declarat ca nu am prezentat actele ceilalti 2 au spus contrarul , si astazi am aflat ca nu mi se admite plangerea si trebuie sa paltesc amenda ?? ce pot face , acel martor era un politist care a fost dat afara din politie pentru furt de masina si accident deosebit de grav. problema este ca am si o filamre video care o voi posta pe you toube si care nu s-a dorit a se lua in considerare la proces .
buna ziua
am primit o amenda ilegala de la anpc , pe care am refuzat sa o semnez si care nu a fost semnat de nici un martor .
are vreo valoare sau este nula deoarece nu a fost semnat de martori si nici de mine ??