avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Activitate bianca_emma

Activitate bianca_emma

Prietenul meu a lucrat 5 luni la un club, recent a avut o cearta cu patronul pt ca Sorin- prietenul meu - s-a dus dupa salr la el acas pe la ora 12 noapte. Asta dupa de intarziase el 2 saptamani cu plata salariului si dupa ce in ultima saptamana Sorin ii amintea in fiecare zi ca are nevoie de bani. Mentionez ca sunt angajati care nu si-au primit salariile de 3 -4 luni. Acum Sorin vrea sa plece de la firma, de aprox 2 ori a incercat sa vorbeasca cu el sa ii dea banii restanta ca el sa poata sa isi dea demisia. Patronul , vorbeste flegmatic cu el, ii spune '' hai la mine acasa deseara sa iti ei banii'' ... si nu mai stim ce sa facem sa ne recuperam banii.
Un mic ajutor ar fi de un real folos, va multumesc!
Emma
r.gabi a scris:

In general recursurile formulate de parchet se refera la dozarea pedepselor.
S-ar putea ca si in cazul dvs parchetul sa nu fie multumit de cunatumul pedepsei aplicate.

Pentru a cunoaste continutul apelului ,trebuie sa mergeti la arhiva instantei de recurs sa il studiati.
Pentru a cunoaste eventualele sanse,trebuie vazut dosarul.

Parchetul sa nu fie multumit de cuantumul pedepsei !!!!!!!!!!!!!!
Am studiat mai multe cazuri de genu .. si acidente care s-au soldat cu moartea victimei au fost solutionate cu sentinte de 1 an cu suspendare si despagubiri si de 10 ori mai mici decat ceea ce mi-i s-a pretins mie.... Mai mult eu am avut in instanta martori care au declarat ca au vazut masina taximetristului lovind fetita!!!
Sincer nu inteleg ce se intampla daunele morale care au fost cerute in urma sentintei sunt de 100 000 euro - este absurd- fetita e bine sanatoasa
Eu ca si persoana fizica cum as putea afla ce vizeaza recursul parchetului? Care e procedura normala pt ca de o saptamana nu imi spune nimeni nimic- trebuie sa ma duc personal la tribunal si pot afla?
Va multumesc pentru raspunsuri
Din punctul meu de vedere sentinta este ffffffffffff mare si nedreapta, eu am incercat sa o ajut si am ajuns in ... rah... As dori sa stiu daca se poate ca si parchetul sa fie de aceeasi parere adica sa considere sentinta prea mare
In luna mai anul 2006 am fost implicata intr-un accidenat : taximetristul din fatta mea a lovit o fetita pe trecerea de pietoni. Eu am luat fetita si am dus-o la spital. Dupa oluna de zile am primit acasa plangere din partea parintilor cum ca ma acuza ca eu am lovit fetita. La sfarsitul lui 2010 s-a pronuntat sentinta- 1an si 4 luni si 100 000 euro despagubiri- mentionez ca fetita e sanatoasa nu are sechele. Am facut recurs dar am aflat ca si parchetul facuse recurs.Va rog sa imi spune-ti in ce cazuri parchetul face recurs??!! Eu am avut 3 martori care au depusmarturie in favoarea mea, ei nu au avut nici un martor. Multumesc