avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme cu paronul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme cu paronul

Prietenul meu a lucrat 5 luni la un club, recent a avut o cearta cu patronul pt ca Sorin- prietenul meu - s-a dus dupa salr la el acas pe la ora 12 noapte. Asta dupa de intarziase el 2 saptamani cu plata salariului si dupa ce in ultima saptamana Sorin ii amintea in fiecare zi ca are nevoie de bani. Mentionez ca sunt angajati care nu si-au primit salariile de 3 -4 luni. Acum Sorin vrea sa plece de la firma, de aprox 2 ori a incercat sa vorbeasca cu el sa ii dea banii restanta ca el sa poata sa isi dea demisia. Patronul , vorbeste flegmatic cu el, ii spune '' hai la mine acasa deseara sa iti ei banii'' ... si nu mai stim ce sa facem sa ne recuperam banii.
Un mic ajutor ar fi de un real folos, va multumesc!
Emma

Alte discuții în legătură

Ce sanse am daca ii dau in judecata? andsimona andsimona Pana acum o luna am lucrat intr-un pub, pe un post de conducere, in urma mai multor divergente cu unul dintre patroni am hotarat sa-mi dau demisia. La ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante Vladut21 Vladut21 Buna ziua! Am o intrebare sau nelamurire mai bine zis si as fi tare bucuros daca m-ati putea ajuta. O prietena a lucrat la un club de fotbal ca si secretara ... (vezi toată discuția)
Nu si-a primit salariul de doua luni si cred ca exista si un contract de munca... doru.s doru.s buna ziua, prietena mea a lucrat la un club ca ospatarita, la un moment dat angajatorul a decis s-o da afara dupa ce nu i-a mai platit o luna si doua ... (vezi toată discuția)