avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recurs facut de parchetul Bucuresti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recurs facut de parchetul Bucuresti

In luna mai anul 2006 am fost implicata intr-un accidenat : taximetristul din fatta mea a lovit o fetita pe trecerea de pietoni. Eu am luat fetita si am dus-o la spital. Dupa oluna de zile am primit acasa plangere din partea parintilor cum ca ma acuza ca eu am lovit fetita. La sfarsitul lui 2010 s-a pronuntat sentinta- 1an si 4 luni si 100 000 euro despagubiri- mentionez ca fetita e sanatoasa nu are sechele. Am facut recurs dar am aflat ca si parchetul facuse recurs.Va rog sa imi spune-ti in ce cazuri parchetul face recurs??!! Eu am avut 3 martori care au depusmarturie in favoarea mea, ei nu au avut nici un martor. Multumesc
Cel mai recent răspuns: bianca_emma , utilizator 10:10, 25 Februarie 2011
pai parchetul face recurs ori de cate ori considera ca este necesar...
oricum este mult de discutat pe marginea subiectului...sunt multe informati care nu sunt aduse aici..
Din punctul meu de vedere sentinta este ffffffffffff mare si nedreapta, eu am incercat sa o ajut si am ajuns in ... rah... As dori sa stiu daca se poate ca si parchetul sa fie de aceeasi parere adica sa considere sentinta prea mare
in prima faza de partea cui a fost parchetul?
bianca_emma a scris:

In luna mai anul 2006 am fost implicata intr-un accidenat : taximetristul din fatta mea a lovit o fetita pe trecerea de pietoni. Eu am luat fetita si am dus-o la spital. Dupa oluna de zile am primit acasa plangere din partea parintilor cum ca ma acuza ca eu am lovit fetita. La sfarsitul lui 2010 s-a pronuntat sentinta- 1an si 4 luni si 100 000 euro despagubiri- mentionez ca fetita e sanatoasa nu are sechele. Am facut recurs dar am aflat ca si parchetul facuse recurs.Va rog sa imi spune-ti in ce cazuri parchetul face recurs??!! Eu am avut 3 martori care au depusmarturie in favoarea mea, ei nu au avut nici un martor. Multumesc

Trebuie vazut dosarul pentru a se putea concluziona in concret.
Din ceea ce ziceti dvs. in mod normal nu ati fi putut fi condamnat.

De asemenea, trebuie vazut in concret ce vizeaza recursul parchetului.

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Lovituri cauzatoare de moarte moldovan_paul13 moldovan_paul13 Buna.As dori o parere sau un sfat.Fratele meu a fost arestat in septembrie ,pentru lovitura cauzatoare de moarte,(a lovit un barbat,acesta a cazut s-a lovit la ... (vezi toată discuția)
Apel ? leemarta leemarta Buna ziua, am primit o condamnare de 6 luni cu suspendare, de care sunt multumit (mai putin de atat nu am cum sa primesc), dar avocatul zice ca ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Apelul si recursul obligatorii? bluepointx bluepointx Buna seara, Cunosc obiceiul impamantenit la noi conform caruia un proces fie el civil sau penal inseamna in majoritatea cazurilor de fapt trei procese: ... (vezi toată discuția)