Voi verifica daca stagiul a fost de peste 30 ani in decizia de recalculare pe care ati mentionat-o. Multumesc mult pentru rapiditatea cu care mi-ati raspuns si pentru competenta.
Daca tatal meu a lucrat peste 30 ani in domeniul metalurgic avand grupa I de munca, (pensionat in 1982, dar a decedat in 2008), mamei mele, ca beneficiar de pensie de urmas, i se va mari pensia de la 1 ianuarie 2011?
Am tamponat, din cauza ghetii, autoturismul firmei in timp ce intram pe poarta institutiei. Autoturismul a alunecat si s-a lovit cu partea stanga-spate de stalpul portii, ceea ce a produs avarierea aripei stanga-spate. Autoturismul are RCA dar nu are CASCO. Ce trebuie sa fac mai departe? Unde trebuie sa declar incidentul?
Am primit, ca in fiecare an, de la Directia Taxe si Impozite Sector 5, instiintarea de plata a impozitului auto pe anul 2011. Pe instiintare scrie insa ca am datorii restante pe anii trecuti, desi am platit intotdeauna la timp si pot dovedi acest lucru. Pe aceeasi adresa la care locuiesc (cumparata de mine in anul 1997) mai a sosit si o alta instiintare de plata pe numele fostului proprietar ( care nu mai locuieste la aceasta adresa de 15 ani). Va intreb, este posibil sa fie o incurcatura legata de acest aspect? Si daca da, cum pot sa rezolv aceasta problema?
Va multumesc,
Cu stima,
C.Serban