avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... tamponare accidentala autoturism proprietate persoana ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

tamponare accidentala autoturism proprietate persoana juridica

Am tamponat, din cauza ghetii, autoturismul firmei in timp ce intram pe poarta institutiei. Autoturismul a alunecat si s-a lovit cu partea stanga-spate de stalpul portii, ceea ce a produs avarierea aripei stanga-spate. Autoturismul are RCA dar nu are CASCO. Ce trebuie sa fac mai departe? Unde trebuie sa declar incidentul?
Cel mai recent răspuns: catalin serban , utilizator 13:48, 23 Februarie 2011
Declarati la politie pentru a o putea repara .nu veti primi daune daca l-ati lovit singur si nu are CASCO.
Multumesc pentru rapunsul prompt si la obiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de asigurari nu achita daune elles_1984 elles_1984 Buna, in 2012 un prieten de-al meu a provocat un accident (cu masina de firma) in care au mai fost implicate 2 masini. Cele doua masini erau oprite din cauza ... (vezi toată discuția)
Daune din accidente Hcom Hcom Acum ceva timp am avut un accident pe centură Bucureștiului ,unul cu o vitanja m-a acroșat si m-a împins i separatorul de benzi ,mașina dauna ... (vezi toată discuția)
Intervenient fortat in proces asiguratori SandraM SandraM Buna ziua, In august 2014 am tamponat usor o masina in spate. Accident usor, am mers la politie, am luat amenda pt nerespectarea distantei intre vehicule, ... (vezi toată discuția)