In 2012 am luat un card de cumparaturi de 1500 de lei rămânând fara loc de munca nu am mai putut plati datoriile. In 2016 tatăl meu mi-a cumparat o masina si a trecuto pe numele meu pot ei sa imi puna sechestru pe masina daca toata suma pe care eu le-o datorez este de 2500 de lei??
va multumesc mult. mai am o intrebare daca se poate socrul meu are 56 de ani a cotizat 35 acum momentan nu isi mai poate gasi nimic de munca din cauza varstei ar putea sa iasa la pensie anticipata partial stiu ca are si 10 lucrati cu grupa 2 va multumesc inaca odata
va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns tatal meu a lucrat 33 de anii acum 2 ani a ramas fara un loc de munca de atunci nu sa mai putut angaja motivul a fost de fiecare data varsta 55 de ani acum o luna 1 a suferit un infart miocardic acut sever a fost operat cu trei stenuri la inima intrebarea mea este daca se poate pensiona pe caz de boala el in perioda aceasta nu a lucrat poate sa se pensioneze? 33 de ani a cotizat la stat doar ca in ultimi 2 nu a lucrat. va multumesc mult