avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită

In 2012 am luat un card de cumparaturi de 1500 de lei rămânând fara loc de munca nu am mai putut plati datoriile. In 2016 tatăl meu mi-a cumparat o masina si a trecuto pe numele meu pot ei sa imi puna sechestru pe masina daca toata suma pe care eu le-o datorez este de 2500 de lei??
Cel mai recent răspuns: kt_vivi , utilizator 10:01, 3 Mai 2017
Va rog sa ma ajutati sa stiu ce trebuie sa fac
Daca nu ati primit in aceasta perioada nici o somatie de la vreun executor a intervenit prescriptia. Adica nu va mai pot executa silit.
Daca ati fost insa somat de executor si exista o executare silita impotriva d-voastra raspunsul este: Da, pot, si e doar o chestiune de timp pana se va intampla. Desigur ca de la instituirea sechestrului si pana la vanzarea autovehiculului e cale lunga (auto trebuie evaluata) timp in care puteti plati datoria.
Dar eu as vrea sa imi puna proprie pe salar daca se poate
Dar ei o sa imi ia masina sau doar ma someaza ca intr-un interval de timp sa plătesc datoria
Va rog ajutati-ma pot sa sun eu la executir si sa-i spun sa imi puna propire pe salar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru autoturism serby30 serby30 Buna seara, Ma intereseaza care este procedura de punere sechestru pe un autoturism? Cine hotaraste locul unde se pune sechestrul, daca creditorul este ... (vezi toată discuția)
Executarea silita stati laura stati laura Buna ziua, eu sunt administrator la o societate care acum este in insolventa, dar in vremurile bune am emis un bilet la ordin in valoare de 1500 lei pe care ... (vezi toată discuția)
Executare silita - sechestru asigurator Andrei.Ionut Andrei.Ionut Salut! Am cateva întrebari. 1. În cazul unei executări silite la ce apelează executorul prima data proprie pe salariu, sechestru asigurator pe mașină ... (vezi toată discuția)