este vba de neoplasm,concediu medical este eliberat de un an de zile cu acelasi cod dar ptr luna februarie i s-au diminuat banii.
intrebare este de ce,este posibil asa ceva? cui tbuie sa ma adresez?
buna ziua,
in urma solutionarii unui dosar penal s-a stabilit ca tbuie sa se plateasca amenda si cheltuiele de judecata,momentan nu am primit nici o instiintare de plata(solutionarea a fost in oct anul trecut).
unde se poate plati,e nevoie sa primesc vreo instiintare scrisa sau merge asa pur si simplu ?
multumesc
care este procedura ptr dezbaterea mostenirii de catre copii,ambii parinti sunt decedati?
-cine plateste ptr aceasta si cam la ce suma sar ajunge de plata?
multumesc
faceam ref la contr colectiv de munca unic la niv nat 2007-2010
-art 35 in cazul rec medicale patronul va asigura trecerea salariatilor in alte locuri de munca si recalificarea acestora dupa caz
va rog sa-mi spuneti daca mai este in vigoare art 35 din codul muncii 2007-2010,e posibil sa intervina schimbari in noul cod?
-are angatorul drept legal ca atunci cand un angajat este in concediu medical pentru o boala incurabila sa -l pistoneze ptr intoarcerea la locul de munca?
Multumesc!
multumesc,
am inteles mai am niste nelamuriri;-
-care este perioada maxima ptr contract determinat?
-d p de v legal este corect ca angajatorul sa solicite reintoarecerea in campul muncii chiar daca medicii nu sunt de acord?
-ce se poate intampla?
-ce se poate intampla cu o pers care are contractul de munca suspendat din incapacitate de munca (neoplasm),pe o perioada de 1 an si cateva luni atunci cand revine in campul muncii?
vor fi pbleme dupa vechiul si noul cod al muncii? se poate sa ramana fara locul de munca?
-dar cu o pers care este angajata pe acel post pe perioada determinata?poate aceasta sa i se transf contr de munca in per nederminata dupa noul cod al muncii.va rog?