avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters194699

Activitate ContSters194699

Răspuns la discuția Plata concediului medical
este vba de neoplasm,concediu medical este eliberat de un an de zile cu acelasi cod dar ptr luna februarie i s-au diminuat banii.
intrebare este de ce,este posibil asa ceva? cui tbuie sa ma adresez?
Discuție plata amenda
buna ziua,
in urma solutionarii unui dosar penal s-a stabilit ca tbuie sa se plateasca amenda si cheltuiele de judecata,momentan nu am primit nici o instiintare de plata(solutionarea a fost in oct anul trecut).
unde se poate plati,e nevoie sa primesc vreo instiintare scrisa sau merge asa pur si simplu ?
multumesc
Discuție mostenire
care este procedura ptr dezbaterea mostenirii de catre copii,ambii parinti sunt decedati?
-cine plateste ptr aceasta si cam la ce suma sar ajunge de plata?
multumesc
buna ziua,
va rog sa-mi spuneti intr-un divort cu un minor se poate pune ca partor unul din parintii partilor implicate?
multumesc

Răspuns la discuția schimbare art
faceam ref la contr colectiv de munca unic la niv nat 2007-2010
-art 35 in cazul rec medicale patronul va asigura trecerea salariatilor in alte locuri de munca si recalificarea acestora dupa caz
Răspuns la discuția Concediu medical
multumesc
Discuție schimbare art
va rog sa-mi spuneti daca mai este in vigoare art 35 din codul muncii 2007-2010,e posibil sa intervina schimbari in noul cod?
-are angatorul drept legal ca atunci cand un angajat este in concediu medical pentru o boala incurabila sa -l pistoneze ptr intoarcerea la locul de munca?
Multumesc!

Răspuns la discuția Concediu medical
multumesc,
am inteles mai am niste nelamuriri;-
-care este perioada maxima ptr contract determinat?
-d p de v legal este corect ca angajatorul sa solicite reintoarecerea in campul muncii chiar daca medicii nu sunt de acord?
-ce se poate intampla?
-ce se poate intampla cu o pers care are contractul de munca suspendat din incapacitate de munca (neoplasm),pe o perioada de 1 an si cateva luni atunci cand revine in campul muncii?
vor fi pbleme dupa vechiul si noul cod al muncii? se poate sa ramana fara locul de munca?
-dar cu o pers care este angajata pe acel post pe perioada determinata?poate aceasta sa i se transf contr de munca in per nederminata dupa noul cod al muncii.va rog?