avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare art
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare art

va rog sa-mi spuneti daca mai este in vigoare art 35 din codul muncii 2007-2010,e posibil sa intervina schimbari in noul cod?
-are angatorul drept legal ca atunci cand un angajat este in concediu medical pentru o boala incurabila sa -l pistoneze ptr intoarcerea la locul de munca?
Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:16, 25 Februarie 2011
1. Nu exista Codul muncii 2007-2010 ... art.35 din Codul muncii se refera la cumulul de functii.

2. Va referiti la CCMN 2007-2010?
faceam ref la contr colectiv de munca unic la niv nat 2007-2010
-art 35 in cazul rec medicale patronul va asigura trecerea salariatilor in alte locuri de munca si recalificarea acestora dupa caz
Dupa sustinerea Ministerului Muncii , acest contract nu mai este valabil intrucat a fst denuntat ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu boala radu68 radu68 va rog sa-mi spuneti daca mai este in vigoare art 35 din codul muncii 2007-2010,e posibil sa intervina schimbari in noul cod? -are angatorul drept legal ca ... (vezi toată discuția)
Legalitate acte ContSters185131 ContSters185131 1.In cazul in care un angajat are acordul medicilor ca pgramul de lucru sa fie de 4 ore,angajatorul e obligat sa accepte? ce se poate ... (vezi toată discuția)
Contractul national colectiv de munca marianasincu marianasincu Buna ziua, Ma puteti ajuta , va rog, cu un raspuns la urmatoarea problema? As vrea sa stiu pentru cine are efect Contractul National Colectiv de Munca. ... (vezi toată discuția)